2777
2789
عنوان

خدایا 😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 20 پست
عزیزم خیلی خوبه که انقدبرای شوهرت تلاش کردی ودکتربردیش ولی اینکه خودتم روانی بشی درست نیس که! چندتام ...

مامان بابام پیر شدن بخاطر من میگن طلاق بگیر ما نوکرتیم همه جوره زندگی با یه روانی درست نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دقیقا خیلی داغونه اخلاقای پارانوئید یعنی میخوام در برم شبانه روز توهین و تحقیر  میشم هر خوا ...

من که پیر شدم  .. مادرم میگه  به خاطر حرف مردم تحمل کن ولی از من نصیحت خواهرانه اگه خانواده ت حمایتت میکنن جدا شین چون هرچه سن شوهر شما بالاتر بره بدتر میشه.

من که پیر شدم  .. مادرم میگه  به خاطر حرف مردم تحمل کن ولی از من نصیحت خواهرانه اگه خانواد ...

اتفاقا خانواده من بشدت پشتم هستن و اصلا دوست ندارن شوهرمو و میگن حرف مردم باد هواست اهمیت نداره. ولی بخاطر بچم موندم. خدا لعنتش کنه امروز که دکتر بهم قرص داد برگشت گفت مشکل روانی داری که دکتر بهت قرص داده😥😥😥😥میخواستم بگم از وقتی اومدم تو زندگی با یه پارانویا دیونه شدم 

به خرف دکتره اوسکول گوش نکن..افسرده اس هرچیه چرابایدتویی که تحملش میکنی و خانوادتو توهین وتحقیرکنه . ...

بتونم حضانت بچمو بگیرم اصلا پیشش نمیمونم. خیلی برام بد شد رفتم دکتر، رفتم خیر سرم با دکترش درمیون بزارم گفت طلاق نگیر حالش بد میشه بچه دارید قدر امکانات زندگیتو بدون و... آخرم قرص به من داد که بتونم حتما اون روانیو تحمل کنم یا شایدم خودمم شدم خبر ندارم