2777
2789

من مال اول یا دوم بارداری هستم و قبل از بارداری مدت دوساله سرفه های خلط دار شدید داشتم

اما کامل درمان نشد و تبدیل به آسم شد و دوماه قبل بارداری اسپری سیمبیکورت 320 استفاده میکردم

یکم خوب شدم اما الان از اول بارداری تنگی نفس و تپش قلب گرفتم و سرفه هامم هست دکتر ریه م بازم اسپری سیمبیکورت بهم داده اما چون اولای بارداریه خیلی میترسم برای نی نیم ضرر داشته باشه

تورو خدا اگه کسی ازین اسپری استفاده کرده و عوارضی نداشته بیاد راهنمایی کنه

خیلی استرس دارم

از طرفی هم خیلی اذیت میشم.

سلام. دکتر با علم به اینکه باردار هستین تجویز کرده؟ اگه بله که قطعا داروی امنی هست و سود و زیانش رو سنجیده

اگه به دکترت اعتماد نداری نظر یه متخصص دیگه رو هم بپرس

اینکه تجربیات بقیه رو در مورد عوارض احتمالی بپرسی خیلی اطلاعات باثبات و محکمی بهت نمیده چون واکنش بدن و عوارض دارویی برای هر فرد متفاوته

ان شالله که مشکلی پیش نمیاد وبا سلامت این مراحل رو طی میکنید

سلام. دکتر با علم به اینکه باردار هستین تجویز کرده؟ اگه بله که قطعا داروی امنی هست و سود و زیانش رو ...

سلام

ممنونم انشالله شما هم بارداری خوب و راحتی داشته باشی

بله یه دکترم گفتم باردارم

از چندتا دکتره دیگه هم پرسیدم گفتن تو این شرایط نفع استفاده ش بیشتره تا ضررش

فقط چون ماه های اول حساسه استرس دارم و خواستم ببینم کسی استفاده کرده ضرر نداشته برای بچه ش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ممنونم انشالله شما هم بارداری خوب و راحتی داشته باشی بله یه دکترم گفتم باردارم از چندتا دکتر ...

ممنونم عزیزم امیدوارم همه مامانیا بارداریشون راحت باشه

اره معمولا دکترها سود و زیانشو میسنجن ان شالله مشکلی برات پیش نمیاره اصلا استرس نداشته باش، خود استرس مثل سم می مونه واسه بدن

ان شالله سالم باشید