سانا۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 573 عنوان کیا مثل من شبا دیر می خوابن 176 بازدید | 9 پست دوستان من شبها دیر می خوابم و روزها هم دیر بیدار میشم اگه یه روز زود بیدار بشم اون روز مریضم و معده درد و احساس خواب الودگی شدید می کنم کیا اینجوری ان ایا طبیعیه؟ خدایا شکرت بابت تمام نعمتهای خوبت❤خدا جونم ازت می خوام بە تمام مردم جهان آرامش ببخشی و هیچ جای این کرە خاکیت ظلم و ستم و نابرابری نباشە🌹🙏 1399/03/02 | 00:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترفند1 عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 4498 غیر طبیعی یا الله 🤷♂️ توضیحات تکمیلی (مادر پسر شجاع اینم مدال شجاعت به دلیل رشادت ها و دلاوری تقدیم شما 🎖️😒)
mircagirl عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 447 من ساعت ۸ صبح تازه میخوابم 😐😐😐😐🙄🙄🙄😐🙄🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ توبه کرده بودم که دیگه قلمم اسلحم نشه اما ۰۰۰
_خوشمزه_ عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 4628 منم متاسفانه ۱-۲ میخوابم 🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
سانا۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 573 خوب چی کار کنم😢😢😢 هرکاری می کنم درست نمیشه خدایا شکرت بابت تمام نعمتهای خوبت❤خدا جونم ازت می خوام بە تمام مردم جهان آرامش ببخشی و هیچ جای این کرە خاکیت ظلم و ستم و نابرابری نباشە🌹🙏
سانا۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 573 دیگه درست بشو نیستیم 🤣🤣 خدایا شکرت بابت تمام نعمتهای خوبت❤خدا جونم ازت می خوام بە تمام مردم جهان آرامش ببخشی و هیچ جای این کرە خاکیت ظلم و ستم و نابرابری نباشە🌹🙏