2777
2789
عنوان

من بورس رو کاملا بلدم

983 بازدید | 53 پست

سلام خانما. من ۲ ساله بورس کار میکنم. تابلو خوانی و تحلیل تکنیکال و فاندامتال و فیلت ر نویسی هم کامل بلدم. این دو سال با سهم های خودم سود خوبی کردم خداروشکر. اگر دوست دارین چند نفر با هم جمع بشیم به گروه بزنیم تو تلگرا م و بهتون سیگنال معرفی کنم و با هم در موردش تحقیق کنیم. 

لازم نیست همون اول با سیگنال هام خرید کنید مثلا وقتی میگم فلان سهم رو بخرید این هفته ۲۰ درصد سود میده زیر نظر بگیرید اون سهم رو و ببیند درست گفتم یا نه. اگر راضی بودین بعد ار یکی دو هفته میتونین با سیگنال هام  خرید کنین

در ضمن همه سیگنال ها رایگان هست و هدفم کمک کردن به کسایی هست که تازه کارن و اگر سود کردین برای خودم و خانواده م دعا کنید

اگر کسی خواست بیاد تو گروه همین جا بگه تا بهش ایدی بدم

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک لطفا

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

میگم چرامن هرکارکردم نشدسهام دولت روبخرم؟

تازه ساعت 12ربع کم هم که وصل شدم ازطریق اپ 

گفت وقت پذیره نویسی تموم شده

مگه تا12وقت نداده بودن؟

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )