2777
2789
عنوان

بهونه گیری دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 33 پست
آخه واقعا به هیچ کاری نمیرسم و خودمم داغون شدم باهاش

واقعا درکت میکنم منم دهنم سرویس شد شربت کولیک ایز بهش بده .من گفتم دکتر براش نوشت بهتر شد 

🌹زندگیمو میسازم 🌹                                             🌸 زندگی زیباست اگرمن بخواهم🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا درکت میکنم منم دهنم سرویس شد شربت کولیک ایز بهش بده .من گفتم دکتر براش نوشت بهتر شد 

ولا زیاد تاثیر ندارن برا این

دردانه مادر خوش اومدی...الهي شكر❤️
چرا دو سه بار بردمش یبار قطره کولیک پد داد یبار کولیکز ولی زیاد تاثیر نداره

غذاهایی که خودت میخوری هم رعایت میکنی؟آروغشو خوب میگیری؟

دلشو نوازش بده اروم میشه ، اگه بتونی به پستونک عادتش بدی هم خیلی خوبه دلدردشو اروم میکنه

کولیک باید دورش بگذره،این داروها مسکن سطحی هستند فقط

ولی بدون گریه هاش و بغل خواستنش از سر لوسی و عادت نیس،واقعا درد داره بچه و اینجوری آروم میشه،درکش کن،بهت نیاز داره😊

ولا زیاد تاثیر ندارن برا این

اره فقط باید تحمل کنی تا بگذره خیلی سخته من این روزا رو گذروندم

🌹زندگیمو میسازم 🌹                                             🌸 زندگی زیباست اگرمن بخواهم🌸

اخی یاد خودم افتادم شرایطم دقیقا عین شما بود.//// حموم و قنداق و شربت رازیانه عالیه عزیزم/ دخترمن تا2ماهگی اینطوری بود کم کم اروم شد تاالان ک6ماه ونیمشه خودش تو جاش میخوابه اصلا تو بغلم نمیخوابه عاشق پتوشه

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  

این چیزا رو نگین من دلم هوایی میشه یکی دیگه میزایم😳

یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم
غذاهایی که خودت میخوری هم رعایت میکنی؟آروغشو خوب میگیری؟ دلشو نوازش بده اروم میشه ، اگه بتونی به پس ...

غذا تقریبا رعایت میکنم ولی نه زیاد کلا چیز نفاخ سعی میکنم نخورم 

شیر خودمو خیلی دیر آروغ میزنه ولی شبا شیرخشک میخوره سریع آروغ میزنه

بخدا خودمم تمام وقت و زندگیمو براش گذاشتم ولی خو بازم خیلی وقتا کلافه میشم با شوهرم حرفم میشه کلا عصبیم می‌کنه چون خسته میشم 

دردانه مادر خوش اومدی...الهي شكر❤️