2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا تو خونه تحت فشار روحی و عاطفی هست... استرس داره...  استرس رو ازش دور کن...

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

احتمالا تو خونه تحت فشار روحی و عاطفی هست... استرس داره...  استرس رو ازش دور کن...

الان چندین هفتست دارم سرچ میکنمو بررسی بچم به جایی نرسیدم

پیش روانشناسم نوبت گرفتم، تا نوبتم بشه میخوام از تجربیات بقیه استفاده کنم

الان چندین هفتست دارم سرچ میکنمو بررسی بچم به جایی نرسیدم پیش روانشناسم نوبت گرفتم، تا نوبتم بشه می ...

من چون رشتم روانشناسیه حدس میزنم که از یه جهتی تحت فشاره... سعی کن بدونی و اون عامل رو ازش دور کنی... 

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

عزیزم ۲ ساله ناخن نمیجوه 

چون هنوز تو مرحله دهانی هست از بردن انگشتاش به دهنش لذت میبره

از شیر گرفتی؟ پستونک داره؟

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
تو این مدت کار خاصیانجام دادین براش؟ یا فقط دستاشو مشغول میکردین؟

البته دوسالش بیشتربودچهارسالش بودیه باریه خانمی گفت ناخن نخرسنگ کلیه میگیری از اون بهدبعدخودش شنیدبهترشدتافراموش کرد.نه کارخاصی نمیخاداگه نزاری بره سراغش ازسرش میفته کم کم