2777
2789
عنوان

گوشی ارزون میشه؟؟؟؟😕😕😕

143 بازدید | 16 پست

میگن تو اخبار گفته چند هفته صبر کنید  قیمتش میاد پایینتر.

.

حالا سه سریا میگن    برعکس میشه و اینا خودشون دارن گوشی تولید میکنن و  اونوقت  تازه بیشترم میکنن پول گوشیای وارداتیو😓😐😐😐😐😐.

.

طراحی چهره انجام میدم👩‍🎨پیج نقاشیم_manzarart 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من هر روز قیمت ها رو نگاه می کنم 

چند ماهه دارن همینو میگن

هر روز بالاتر رفته

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

خخخخ اخبار کی حرف راست زده ک این دومیش باشه 

مطمئن باش چون این حرف رو زدن ک ارزون میشه 

میخواد گرون شه 

میخوان مردم خرید نکنن تا گوشی ای فروخته نشه تا بعداز گرون شدن گوشی 

یه پول هنگفتی بزنن ب رگ

اینقدر رسانه هامون راست گو بودن و خبر نداشتیم

...

قبل عید نوت 10 خواستم بگیرم 12 بود الان شده 16 

تو خودت برو تا تهش

تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌        نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐 

خاک تو سرشون با این حباب های قیمتیشون

من چندسال پیش خواستم لب‌تاپ بگیرم گفتن صبر کن حبابه

دیگه نتونستم☹️

چی گرون شده و بعد ارزون کردن

50درصد گرون میکنن بعد میان کلی پز میدن ارزون کردیم و نهایت شاید ده درصد کم کنن و ما خوشحال و خجسته از این کاهش قیمت، درصورتی که قیمت واقعی خیییلی پایین‌تر از این حرفاس

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    
خاک تو سرشون با این حباب های قیمتیشون من چندسال پیش خواستم لب‌تاپ بگیرم گفتن صبر کن حبابه دیگه ...

کاش منم لپتاپ گرفته بودم یکی میخواستم بگیرم خیلیییی کیفیتش خوب بود ۲ و ۵۰۹......الان شده ۱۰

کاش منم لپتاپ گرفته بودم یکی میخواستم بگیرم خیلیییی کیفیتش خوب بود ۲ و ۵۰۹......الان شده ۱۰

منم نگرفتم فقط بخاطر حرف فروشنده که از قضا فامیل هم بود🥺 حالا اون بنده خدا هم خبر نداشت ولی خب منم بدشانس بودم

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    
منم نگرفتم فقط بخاطر حرف فروشنده که از قضا فامیل هم بود🥺 حالا اون بنده خدا هم خبر نداشت ولی خب منم ...

ایشالله یه جوری بشه ک بتونی بخری❤