2777
2789
عنوان

بیاین عکس بزارین از بهترین جای خونتون 😍جایی که حس خوب بهتون میده

| مشاهده متن کامل بحث + 3371 بازدید | 126 پست
والا این قسمت خونتون به منم حس خوب داد چه برسه به خودت 

ای جانم🤗

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪
یه ساختمون متروکه جلو خونتون 🤩 من بودم  روزی هزار بار فقط میرفتم جن گیری

جن گیری؟😥😥یعنی چی

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این جا رو خیلی دوست دارم

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
چندبارتاحالاگذاشتم😄تراسمون

چه خوبه

من تراس ندارم 

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪
تو رویا ها زندگی میکنی 

چون تو واقعیت نمیشه زندگی کرد🙄

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
ازپشت پنجره هم عکس بده  چ سرسبزه

آره کوچمون خیلی درخت و اینا داره

الان خونه نیستم عزیزم

کدومشون؟ اون صورتیه کاکتوسه، ساکولنت  اون یکی بنجامین  اون یکی ام درست یادم نیس یبار ی ...

دیفن؟؟

خدای مهربون...نذارهیچ زنی حسرت عطر تن یه بچه تو دلش بمونه...خدایا حسرت شنیدن کلمه ی مادر رو تو دل هیچ زنی نذار...🧡💜💙❤💚🤎🤍🖤
من آشپزخونه عاشق آشپزیم

آشپزخونت قشنگه 😍😍