2777
2789
عنوان

به این میگن چالش.افرین بهش

133 بازدید | 4 پست

ببینید لیلا زارع کنگفوکار ایرانی چکار میکنه

https://www.instagram.com/p/CAcUKQklPMl/?igshid=e5iy7xak7usk

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)

یک نفر لینک حذف تاپیک بزاره برام ممنون

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )  به کبودی  یاس هزار تا رگ دارم هزار تا دوست❤ ولی یک شاهرگ دارم یک تک رفیق.مهم نیست چنتا ستاره بهم چشمک میزنه من همیشه نگاهم به ماهه👀🌜اگہ چیزے گفتمـ ڪ ناراحت شدے...بگو تا دوباره بگمـ😹👐به دریایی گرفتارم ک موجش عالمی دارد😎👑چیکارشی؟؟ بیچارشم💜اگه حقیقتو بگی مجبور نیستی که همه چیزو به خاطر بسپاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو یه تاپیکی گعتین در بارداری کیست داشتین دچار همین مشکل هستم میتونم بپرسم چه کار کردین ؟ و چند سان ...

کاری نکردم

نمی‌دونم کی از بین رفت با بزرگتر شدن جفت دیگه دیده نشد،

دکترم می‌گفت معمولا زیر 16هفته کیست ایجاد میشه

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)