2777
2789

يه نفر تو اينستا به دوستم مسيج زده وقتي دوستم خونده ديلت اكانت كرده  حالا ميتونه شكايت كنه براي اينكه ببينه كي بوده ؟ 

ديلت اكانت كنه ديگه نميتونه اي ديشو پيدا كنه ؟ چطوريه ؟ 

مثلا شماره طرف در بيارع ؟ 

hair coloris ~ hair keratin 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیلیت اکانت میکنه دیگه از سرور پاک میشه و اصلا قابل ردیابی نیستش...ولش کنین از اینا زیادن. بخدا م ...

داره نامزه ميكنه يه غريبه مسيج زده يه چيزي راجب نامزه گفته روحيه دوستم داغون شده

البته اگه مهم باشه از هکر های خوب و فوق العاده ی سپاه هم کمک می گیره

يعني به خاطر يه مسيج سپاه درگير ميكنه خودشو ؟ 

داره نامزد ميكنه يه نفر راجب خانواده نامزه بهش گفته بعد ديلت اكانت كرده 

حرفت غلطه گلم    

فکر نمیکنم آخه😊😊 من خواهرم مهندس کامپیوتره خیلیم پرسوجو کردیم .بعد خودمم کلی مزاحم داشتم از پلیس فتا سایتش پرسیدم گفت فقط در حین چت میتونیم ردیابی کنیم یا دیلیت نباشه دیلیت اکانت کنه دیگه از سرور اصلیم پاک شده. دیگه منم بیخیال شدمو مزاحمارو بلاک میکردم فقط. 

داره نامزه ميكنه يه غريبه مسيج زده يه چيزي راجب نامزه گفته روحيه دوستم داغون شده

خب این چیزا خیلی زیاده ...میفهمم چی میگیا چون خودمم داشتمو دارم مزاحم. اما خب بیخیالش شه چون فقط اعصاب خورد کردنه. بیخیالش شه...ندید بگیره😔

خب این چیزا خیلی زیاده ...میفهمم چی میگیا چون خودمم داشتمو دارم مزاحم. اما خب بیخیالش شه چون فقط اعص ...

اره عزيزم مجبوره اين كارو كنه ولي حرفاي بدي بهش زدن راجب نامزه اونم نزديك نامزديش