2777
2789

خانوما من ۱۷سالمه و چندماهی میشه ک با یه پسری آشنا شدم ولی هنوز خانوادم خبرندارن

پسره ازمن ۱۰سال بزرگتره ولی واقعا آدم خوبیه مهربونه کلن از هر لحاظ عالیه فقط تنها ایرادی ک داره اینه ک بعضی وقتا یه کوچولو بد دهنی میکنه اونم نه خیلی زیاد...

خانوادشم خیلی دوسم دارن و احترام میزارن بهم

مادرپدر من خیلی دعوامیکنن جوری ک دعواهاشون ب کتک کاری هم میرسه و کسی که باهاشم(احسان اسمشه) اینومیدونه ک خانوادم چقد دعوامیکنن...

تاحالا هیچوقت اینو ب روم نیاورده ولی میترسم بعدن ک ازدواج کردیم سرکوفتشو بهم بزنه مثل بابام ک همیشه ب مادر بیچارم سرکوفت میزنه😞

خانوما یعنی امکانش هس ک یروز سرکوفت بزنه؟

گیج شدم بخدا😔😔😔

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما چرا باید دعواهای مادر پدرتو به دوس پسرت بگس ک احتمال اینکه ت اینده سرکوفت بزنه هم باشه؟؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

خب یه جوری زندگی کن نزنه یکی از آشناهام خانواده به شدت دعوایی داشت یه جوری که پدر و مادر کلا جدا زندگی میکردن یکی اتاق بالایی یکی اتاق پایینی دعوای ناجورااا کل محل میدونستن الان دختر با یه پسری که خونواده همه چی تموم که خیلی حساسن رو همه چی ازدواج کرده چه زندگی ساخته برای خوش عروس خوبه فامیلشون قابل احترامه و خیلی عزیز شده

خب یه جوری زندگی کن نزنه یکی از آشناهام خانواده به شدت دعوایی داشت یه جوری که پدر و مادر کلا جدا زند ...

اون خودش میگه خانوادمو ب اندازه خانواده خودش دوس داره

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔