شوهر دوستم چند وقته بیکاره... بیچاره دوستم خیلی غصه میخوره و کاری از دستش برنمیاد... به نظرتون چه کسب و کار خانگی میتونه راه اندازی کنه؟ به نظرتون تو خونه قند خرد کنه یا سبزیجات یا میوه خشک کنه و اینا.... میتونه درامد داشته باشه و کمی پس انداز کنه؟
هر که عیب دگران پیش تو آورد شمرد.... بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد😆😆😆
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اول ببینه علاقه و توانایی اش چیه بعد هدف فروش رو معین کنه. مثلا کیک خونگی بعد شوهرش بره سوپرمارکت ها بپرسه ببینه کی می خواد. کار خونگی خیلی خوبه ولی بازاریابیش رو هم باید در نظر بگیره. تو اپ های با سلام و کمدا و وینک هم می تونن فروشش داشته باشن مردم می خرن.
اول ببینه علاقه و توانایی اش چیه بعد هدف فروش رو معین کنه. مثلا کیک خونگی بعد شوهرش بره سوپرمارکت ها ...
عزیزم ممنون از راهنماییت... خانومش میتونه در همین زمینه های مثل سبزی خرد کردن و میوه خشک و سبزی خشک اینا فعالیت کنه..خاستم نظراتتو بدونم که کسی تو آشناها اینا دیده که موفق بشه با چنین شرایطی
هر که عیب دگران پیش تو آورد شمرد.... بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد😆😆😆