لالا لا لا گلِ ریحون💐 دوتا فال و دو تا فنجون🍵توی فنجون تو لیلی👸 تو خط فال من مجنون🙋 لا لا لا لا گلِ خشخاش🌸چه نازی داره تو چشماش👀پر از نقاشیه خوابت 😧تو تنها فکر اونا باش ✌لا لا لالا گلِ پونه🌹 گل خوش رنگ بابونه🌼 دیگه هیچکس تو این دنیا👈 سره قولش نمیمونه👊 لالا لالا شبه دیره🌟 ببین ماهو داره میره...🌏🌙هزارتا قصه هم گفتم �👂چرا خوابت نمیگیییره؟🍼💆عزیزم من کسی هستم که ۱۴ بااار تعلیق شدم از من بتررس😹...محکم بشین دلم...دوره اخره✌
زن ها نمی گویند " دوستت دارم " آن ها دوستت دارم هایشان را هر روز صبح روی میز میچینند... توی غذا یتان می ریزند...اگر روی مبل خوابتان برد دوستت دارم شان را رویتان میکشند...گاهی هم یک دوستت دارم زرشکی خوشرنگش را روی لبهاشان میمالند و یا لای موهای بلندشان میبافند... زن ها نمی گویند "دوستت دارم" زن ها ثابت میکنند...!
میشه بگید شیر و خامه رو کی اضافه کنم و برای دونفر چه قدر بریزم
من با جو پوست کنده پختم.نیم ساعت مونده به سرو سس سفید رو اضافه کن
زن ها نمی گویند " دوستت دارم " آن ها دوستت دارم هایشان را هر روز صبح روی میز میچینند... توی غذا یتان می ریزند...اگر روی مبل خوابتان برد دوستت دارم شان را رویتان میکشند...گاهی هم یک دوستت دارم زرشکی خوشرنگش را روی لبهاشان میمالند و یا لای موهای بلندشان میبافند... زن ها نمی گویند "دوستت دارم" زن ها ثابت میکنند...!
برای سس هم یه مقدار کره رو آب کن و آرد رو داخلش تفت بده بعد کم کم شیر رو اضافه کن تا گلوله نشه.وقتی ریختی تو سوپ مرتب هم بزن تا سس با سوپ مخلوط بشه خامه هم وقتی سوپ رو ریختی تو ظرف اضافه کن