2777
2789
عنوان

دو ماه اقدام کردم ولی باردار نشدم

5356 بازدید | 36 پست

خانمای عزیز اگه کسی تجربه داره لطفا راهنماییم کنه

بعد از تولد دخترم تا 3 سال ال دی خوردم الان 4 ماه ک دیگه نمیخورم دو ماهم هست اقدامن کردم ولی حامله نشدم دکتر رفتم گفتش تا 6 ماه دیگه زمان داری با اینکه دو تا بارداری داشتم دو تاشم ناخواسته نمیدونم این سری چرا نمیشم شوهرمم عمل واریکسل داشته 5 سال قبل نمیدونم بخاطر استرسه یا تخمکام نابالغن این ماه امیدوار بودم بشم اما امروز پری شدم

خو‌دکتر گفته ۶ماه صب کن ایشالا میشه

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا این همه سال ال دی خوردی..خیلی عوارض داره

لالا لا لا گلِ ریحون💐 دوتا فال و دو تا فنجون🍵توی فنجون تو لیلی👸 تو خط فال من مجنون🙋 لا لا لا لا گلِ خشخاش🌸چه نازی داره تو چشماش👀پر از نقاشیه خوابت 😧تو تنها فکر اونا باش ✌لا لا لالا گلِ پونه🌹 گل خوش رنگ بابونه🌼 دیگه هیچکس تو این دنیا👈 سره قولش نمیمونه👊 لالا لالا شبه دیره🌟 ببین ماهو داره میره...🌏🌙هزارتا قصه هم گفتم �👂چرا خوابت نمیگیییره؟🍼💆عزیزم من کسی هستم که ۱۴ بااار تعلیق شدم از من بتررس😹...محکم بشین دلم...دوره اخره✌