2777
2789
عنوان

همهههه بیاین لطفااا انرژی مثبته

57 بازدید | 7 پست

دوستان همتون نقطه قوتتون رو بگین مثلا به کدوم ویژگی اخلاقیتون یا کار مثبتی که تو زندگی کردین یا هنرتون افتخار میکنین؟؟؟ بگین کیف کنیم دور هم یکم انرژی هامون بره بالا 

خواسته شده در اولین شب قدر ۱۹ ماه رمضان سال ۱۳۹۹ هجری شمسی دریافت : ۹۹/۷/۹ خدایا این بار جوری دستمونو بگیر  که جبران تموم سختیامون بشه، آمین، خدایا روزی مغازمون رو به خودت میسپارم و بهت ایمان دارم که خوشحالمون میکنی ، خدایا رابطه شوهرم با خودمو بچه هامو خونوادمو هم به خودت میسپارم🙏❤❤❤

خودم اول میگم

خیلی صبورم 

منطقیم

همیشه حتی تو اوج ناراحتی حواسم هست که چی میگم که مبادا از گفتنش پشیمون بشم

خواسته شده در اولین شب قدر ۱۹ ماه رمضان سال ۱۳۹۹ هجری شمسی دریافت : ۹۹/۷/۹ خدایا این بار جوری دستمونو بگیر  که جبران تموم سختیامون بشه، آمین، خدایا روزی مغازمون رو به خودت میسپارم و بهت ایمان دارم که خوشحالمون میکنی ، خدایا رابطه شوهرم با خودمو بچه هامو خونوادمو هم به خودت میسپارم🙏❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی شخصیت قوی ای دارم و به هیچ آدمی اجازه نمیدم به خاطر امور سطحی اعتماد به نفسمو بیاره پایین ، آقایون ۱۰ ، ۲۰ سال بزرگتر از خودم ازم حساب میبرن و همیشه از قوانین خودم پیروی میکنم ، خطاطی هم چند تا مدرک دارم ، یکم دیگه میرسم به مرحله استادی 🧐

مثل شهلا در رگهای احمد ذوقی🍃🥀

من با همسرم خیلی آروم رفتار میکنم   اونقدر تو بحثها پیش نمیرم که حرف بد بشنوم    تو هر زمینه اول فکر میکنم به عنوان یک انسان چقد حق داره و حق من چیه  مثال نمیگم خانواده اش رو دوست نداشته باشه  خودمو جای او میزارم   اوهم ولع پیدا نمیکنه تحت هر شرایطی باید کنار اونا باشه   خیلی رفت و امدش کمتر شده   

اصلا حسود نیستم   از وسایلم بهترین استفاده رو میکنم   تازه گیا یاد گرفتم به دیگران حرفهای محبت تمیز بزنم  حالم بهتر میشه با احترام گذاشتن به دیگران      کلا خوبم من 😊☺

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو