2777
2789
عنوان

شوهرای شما بلدن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 68 پست
گفتم ولی قیافه هاشون می گفت باور نکردن☹ منم شوهرم همینا می گه از این خونگی ها می گیره، ولی در عوض من ...

منم همش حس میکنم بچه دار شم همش میبرمش هله هوله میخرم 😁😁😁

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
منم همش حس میکنم بچه دار شم همش میبرمش هله هوله میخرم 😁😁😁

من همین طورم دقیقا ،دختر خاله هام یه جوری نگام می کنن انگار از فضا اومدم البته ناگفته نماند به نظر منم اونا از فضا اومدن (اخه مگه می شه بچه شش ساله مثلا تا حالا سس کچاپ نخورده باشه یا چیپس بازاری؟؟؟؟؟؟)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همین طورم دقیقا ،دختر خاله هام یه جوری نگام می کنن انگار از فضا اومدم البته ناگفته نماند به نظر م ...

اتفاقا ب نظر منم اونا از فضا اومدن😹

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
چه خوب که با من هم نظری دیگه داشتم افسردگی بد مام می گرفتم😍

ن بابا زنداییم اینطوریه هروقت داییم نیست با دخترش میرن بیرون انقد هله هوله و بستنی و ازاینجیزا میخورن

وای هیچی 😫بلدنیس ولی بابام همه چی بلده حتی مهمون دعوت کنیمم کله فامیلوبابام درس میکنه حتی خونه بابابزرگم 🙆‍♀️ولی شوهل خودم میگم بهش میگه : من زن ذلیل نیستم😰

سَن بنیم حیاتم سن 💜A💜