2777
2789
عنوان

بیاید ببینید این پسره بهم چی گفت + اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 2209 بازدید | 133 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مطمعنی دوست داره اگه داشت ک همون اولش بحاطر خانوادش ولت نمیکرد الانم ک رسما گفته کسیو تو زندگیش نمیخ ...

به خدا خودمم هنگم اصلا معلوم نیست چی میخواد منم سرکار گذاشته 

یعنی چی صادق بوده واقعا اینم حرف شما میگید بعده دوماه احساسی که براش خرج کردم وقتی که براش گذاشتم او ...

اگه برای خودت ارزش قایلی بگو دیگه پیام نده که ناز نکشی خودت دوبازه شروع کردی من نامه نفرستادم که

عزیزم شما همونی بودی که دوست پسرتون خونوادش مخالف ازدواجتون بودن و بعد پسره رفت با یکی دیگه عقد کرد؟

نمیدونم ولی یه بار به اشتباه فک میکردم عقد کرده ولی نکرده بود 

اصلا لیاقت انقدر احترام رو نداره دختر مردم رو گذاشته سر کار

بی احترامی کردن در شان هیچ خانومی نیست.

احترام گذاشتن به دیگران نشونه شان و شخصیت خودمونه؛ نه صرفا محترم بودن طرف مقابل.

گر تو با بد؛ بد کنی؛ پس فرق چیست؟! سعدی#

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

خودت جواب درستی دادی که انگار بازیچت کرده ولی میخوای خودتو گول بزنی ...اون  طرف آدم پخته و اهل زندگی ای نیست

مطمئن باش برآورده خواهد کرد آرزویت را خدایی که آسمان را به خاطر زمین میگریاند

کاملا مشخصه منظورش چیه دیگه ، تورو فقط واس دوستی میخواد ، حوصله نداره کسی تو زندگیش باشه ک درقبالش مسولیت داشته باشه میخواد فقط مث دوست باهات ادامه بده هروقت هم نخواست و نتونست باز کات کنه و بره ، والا حرفاش جز این معنی دیگه ای نداره ک میگه تحمل ناز کشیدن و اینارو ندارم ،،، بعد هم به نظرم باهاش رسمی و جدی برخورد کن فکر نکنه منتظرش بودی ک بیاد بگیرتت ، من بودم بعد از یکسال و مخالفتا و اینا دیگه جواب پیامشو نمیدادم فکر نکنه چه خبره چون اگه واقعا تورو میخواست همون موقع خانوادشو راضی میکرد یکساااااال نمیگذشت حالا باز فیلش یاد هندوستان کنه

عزیزم کسی از الان حال نداره احساس برات خرج کنه وای به روزی که زنش بشی که دیگه فکرنکنم محلم بزاره این فکرکنم یه چیزیش میشه خوبه که خودشو رو کرده

ولش کن بگو تو باخودت تکلیفت معلوم نیس 

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦