میخوام بگم که خدا بزرگترررو بزرگتر ازون چیزیه ک تصورشو میکنیم...من ۴ماه بود با اه و اشک وماتم ۲۴ساعته ازخدا چیزیو میخواستم که بده خالصانه ترین دعاهارو کردم بادلی شکسته وانواع اقسام چله هارو گرفتم اون خواستمو نداددد ولی عوضش خوابی دیدم ک....علاوه براون خواب براساس ایه و نشانه ای تو واقعیت برام جایگزین چیزی که میخواستم و نشون داد....معجزه یعنی این....الان شما بگین منـچطوری ازش شکر گذاری کنم؟
شوهر من خیلیییی خسیس خیلی مغروره خیلی غد خیلی خود خواه سر هر چیز کوچیکی قهر میکنه ۸ روز کمترین قهرشه و من همیشه پیش قدم میشم همه چیو به مادرش میگه اهل بگو بخند نیس خیلی جدیه
آخرین دعوامون من دیگه گفتم این دفه من نمیرم ۲ ماه اصلا ی زنگم نزد دیگه بابام به اصرار منو راضی کرد که فایده ای نداره زندگی با این و برو مهریت رو اجرا بزار بعدش که گذاشتم اونم درخواست طلاق داد
روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
چشم عزیزم والا من چون دیدم دانشگامون ترک خوشکل زیاد داره گعتم قبول دارین خوشکلن...بعضیا خیلی بی جنبه هستن...همهوچیو بهم ربط میدن...ولی اخلاق و مهربانی خدایی من هیچچچ دخترکردی ندیدم کمی خشونت داشته باشن من ۹۰درصد دوستام کرد بودن