2777
2789
ماهم عقدیم مشکلتون چیه

شوهر من خیلیییی خسیس خیلی مغروره خیلی غد خیلی خود خواه  سر هر چیز کوچیکی قهر میکنه ۸ روز کمترین قهرشه و من همیشه پیش قدم میشم همه چیو به مادرش میگه اهل بگو بخند نیس خیلی جدیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم عقدیم مشکلتون چیه

آخرین دعوامون من دیگه گفتم این دفه من نمیرم ۲ ماه اصلا ی زنگم نزد دیگه بابام به اصرار منو راضی کرد که فایده ای نداره زندگی با این و برو مهریت رو اجرا بزار بعدش که گذاشتم اونم درخواست طلاق داد

شوهر من خیلیییی خسیس خیلی مغروره خیلی غد خیلی خود خواه  سر هر چیز کوچیکی قهر میکنه ۸ روز کمترین ...

وااای مث نامزدمن کلی اون خسیس نبود....درکت میکنم واقعا

دانا نبود انکه زنادان گله دارد
من همش نگرانم بعدش کسی بیاد خاستگاریم و بگم عقد بودم بره و دیگه نتونم ازدواج کنم

مثل من....ولی بیخیال این افکار...منم اینطوری فک میکردم ولی چیزی ک زیاده خواستگاره...هنوز طلاق نگرفته سروکلشون پیدا میشه....برات درخواست دوستی میدم

دیگه تاپیک اینطوری نزن 🙈🙈🙈🙈

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
دیگه تاپیک اینطوری نزن 🙈🙈🙈🙈

چشم عزیزم والا من چون دیدم دانشگامون ترک خوشکل زیاد داره گعتم قبول دارین خوشکلن...بعضیا خیلی بی جنبه هستن...همهوچیو بهم ربط میدن...ولی اخلاق و مهربانی خدایی من هیچچچ دخترکردی ندیدم کمی خشونت داشته باشن من ۹۰درصد دوستام کرد بودن