2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیییی خوبه خوابت

اما منم همه اطرافیانم مخالف شدن دیگه و عقل حکم‌میکنه بد بخت میشم باهاش ولی خودم خیلیی دوسش دارم😣

اما خوب اسخاره که کردم طلاق بد اومد و همسرم خودش درخاطت طلاق داده واسه همین خیلی واسم عجیبه خوابم 

اما منم همه اطرافیانم مخالف شدن دیگه و عقل حکم‌میکنه بد بخت میشم باهاش ولی خودم خیلیی دوسش دارم😣 ا ...

ببین تو کاری نکن بخدا اگ توکل خالصانه باشه خودت میبینی نتیجشو....

دانا نبود انکه زنادان گله دارد
خیلی خوشال شدم همچین تاپیکی دیدم انگار یکی عین خودم دیدم یکی که اونم همه این سختیا رو تحمل کرده  ...

اره میدونی بعد اون خواب ازش زده شدم ب کلی احساسم فروکش کرد حتی اوند سمتم پسش زدم تااین حد....قبل خواب ولی ارزوم بود یه پیام بده

دیگه داشتم نا امید میشدم اما از امروز باز امید وار به دعام ادامه میدم

اره عزیزم حتماااا وضعیت من خیلییییی ناامیدوار کننده بود خیلی ولی بااین حال میگفتم طرف حساب مت خداست...براساس این توکلمم جوابمو داد

اره میدونی بعد اون خواب ازش زده شدم ب کلی احساسم فروکش کرد حتی اوند سمتم پسش زدم تااین حد....قبل خوا ...

واسه من هیچ نشونه ای نمیاد که این آدم به درد نمیخوره

ولی واقعا خیلییییی مشکل داره جوریه که من جرات نمیکنم تو دعام دعا کنم بر گرده فقط میگم خدایا خیلی دارم اذیت میشم ولی بازم هر چی تو صلاح میدونی بشه چیزی رو زوری ازت نمیخوام تو صلاحمو بهتر میدونی 

واسه من هیچ نشونه ای نمیاد که این آدم به درد نمیخوره ولی واقعا خیلییییی مشکل داره جوریه که من جرات ...

انشالله برات بهترینها رقم بخوره