میخوام بگم که خدا بزرگترررو بزرگتر ازون چیزیه ک تصورشو میکنیم...من ۴ماه بود با اه و اشک وماتم ۲۴ساعته ازخدا چیزیو میخواستم که بده خالصانه ترین دعاهارو کردم بادلی شکسته وانواع اقسام چله هارو گرفتم اون خواستمو نداددد ولی عوضش خوابی دیدم ک....علاوه براون خواب براساس ایه و نشانه ای تو واقعیت برام جایگزین چیزی که میخواستم و نشون داد....معجزه یعنی این....الان شما بگین منـچطوری ازش شکر گذاری کنم؟
اره برام پیش اومده دوسال پیش حامله شدم و اولش ناشکری کردم ولی بعدش ک رفتم سونوگرافی فهمیدم ک قلب نداره اما خودمو نباختم و هی دعا و التماس کردم بهش تا اینکه شبش خواب دیدم ک سوره ضحی رو میخونم یا نمیدونم یکی برام میخونه دقیق یادم نیست بعد ک از خواب پاشدم معنی شو خوندم تو یه ایه اش نوشته شده بود پروردگارت ب زودی چندان ب تو عطا کند ک راضی شویی نمیدونم شاید ربطی هم نداشت ولی من ربطش دادم چند روز بعدش اون سقط شد و سه چهار ماه بعد دوباره حامله شدم و خدا بهم بچه سالم داد خداروشکد
تو اولویت اول ،تو زندگی هیچکس جز خودت نیستی،دقت کن ،هیچ کس🙂
من دقیقا الان تو این وضعیم که تو گفتی میشه بگی خوابت رو و این که جایگزینش چی بهت داد ؟؟؟
عزیزم من طلاق میگرفتم ولی نمیخواستم طلاق بشه باتمام وجودم خدارو صدامیزدم ک جلوی طلاقو بگیره ولی خوابی ک دیدم خلتصه میکم این بود ک من بااین پسره هرکجا ک میرم فقط و فقط ب تاریکی میرم و خونه ای ک میخواد منو ببره یه ویرونه هست ک یه زنی اونجا میگه بروووو ازین خونه برو ک چیزی جز اه و اشک نصیبت نمیشه
خداروشکرررر....من خیلی تاپیک میخونم ک میان میگن خدا رو دیگ بندگی نمیکنم حاجتمو ندادو فلان...میخوام ه ...
من یه مشکلی دارم باید عمل بشم زندگیم بخاطرش خراب شد دیگ نصف عمرم رفت عملم بشم بازم خوب نمیشه خدام صدامو نشنید پس کی میخواد بمن حال بده بهترش چی میتونه باشه عمرم رف زندگیم خراب شدهر روز غصه میخورم هیشکیم ندارم یه دردودل کنم کاش دنیا تموم بشه.. 😔