2777
2789

سلام دوستان من تو هفته 11 بارداریم نمیتونم گوشت بخورم. شوهرم میگه پروتئین نمیخوری بچه سالم رشد نمیکنه. نگرانم کرده.شماها که ویار گوشت داشتین چیکار کردین که بچتونم صحیح و سالم رشد کن

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم ربطی نداره.... جنین وزن خودشو میگیره.من دختر خالم فقط اب میخورد.ایقد بد ویار بود...بچشم توپول

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)

عزیزم من تو هفته هشت هستم ویار همه چی دارم نه تنها گوشت همش بالا میارم دکتر بهم گفت جنین مواد مورد نیاز بدنش رو از مادر میگیره نگران نباش 

پروتئین هم میتونی تو مواد غذایی دیگه مثل کره بادوم زمینی یا تخم مرغ جایگزین کنی 

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستین ؟

منم هفته 13 هستم از وقتی باردار شدم ن گوشت قرمز نه مرغ و نه تخم مرغ نتونستم بخورم

تو چه کردی که دلم این همه خواهان تو شد😍                     وقتی لبخند میزنی خیلی خوشگل تری رفیق🥰

سلام من از دوماه ویار داشتم و حالت تهوع و استفراغ شدید

فک کن تو اتاق عمل تا بچه به بیاد سه بار استفراغ کردم

از مرغ و گوشت و تخم مرغ خلاصه همه چی زده شدم تا ماه هفتم هیچی نمیخوردم ۸ کیلو لاغر شدم ولی بعدش چون ماه اخر بچه زیاد رشد میکنه یه چیزایی میخوردم هر وقتم سونوگرافی رفتم بچم سالم بود همم قد و وزنش خوب هفته ۳۹ با سه و نیم کیلو وزن به دنیا اومد

میوه و سبزیجاتو جایگیزین کن.بعدم بصورت کبابی یا هرجور میلت میکشه یا حتا شده ابگوشت درست کن ابش رو بخ ...

میوه و سبزیجات کم و بیش میخورم. بوی گوشتو اصلا نمیتونم تحمل کنم و ابشم نمیتونم بخورم که

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره