2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

367 بازدید | 10 پست

سلام بچها باشوهرم دوست بودیم از عشق و عاشقی ازدواج کردیم  خانوادمو ب زور راضی کردم تنها محضر عقد کردیم خانوادش ن واس عقدم امدن ن خاستگاری ن عروسیم ی هزار تومن کمک نکردن بچم دنیاامد زنگ نزن حالا اشتی کردن منو رو سرشون میذارن از بس محبت میکنن احترام میذارن خیلی عوض شدن اما تو دلم کینه و‌نفرته ک برا عروسیم نیامدن کسی رم نذاشتن بیاد فقد خانواده خودم بودن ب نظرتون خوب شم الان باهاشون؟بااینک خیلی خوب شدن اما قلبم پر کینه هس دوسال حتی ی زنگ نزن بما

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آدم انقدر کینه ای؟؟؟

خب ب اشتباهشون پی بردن دیگه تو هم بگذر خانواده خودت هم ک راضی نبودن اونام بزور اومدن لابد دلایلی داشتن 

پدر منم برا عروسیم نیومد گاهی بفکرش میفتم اما میگم جز داغون کردن خودم چیزی نیست 

بقول شوهرم آتیش هرچقدر داغتر باشه جای خودشو بیشتر میسوزونه عزیزم کینه فقط تو رو داغون میکنه همین

میدونم امشبم از خواب میپرم 😥 از گریه تا سحر خوابم نمیبره😭 این زنده موندنه؟ هه 😏 بازنده موندنه!!! بی دوست زندگی مرگ از تو بهتره ..‌‌‌. اون رو برو داره پرواز میکنه 😇 میبینمش هنوز از پشت پنجره🎇 هی دست تکون میدم🙆‍♀️ هی داد میزنم😣 اون سنگدل ولی هم کوره 🙈هم کره🙉 حتی اگه من از این عشق بگذرم🏃‍♀️ قلب شکستم 💔 از حقش نمیگذره☹ هه... دوران گیجی و سرگیجگیت گذشت محکم بشین دلم این دوره آخره😇

عزیزم با کینه ونفرت فقط قلبتوسیاه میکنی و نمیتونی هیچ محبتی رو ازسمت اونا دریافت کنی سعی کن فراموش کنی وببخشی ب خاطر خودت

بازآ بازآ هرآنچه هستی بازآ💖💖گر کافر وگبر وبت پرستی بازآ / این دَرگه ما درگه نومیدی نیست💖💖صد بار اگرتوبه شکستی باز آ😥😥

کلی عقده تو دلت کاشتن،الانم اگه باهات خوبن به خاطر بچته،و پسرشون،سعی کن کم بری پیششون اما دیکه قطع ارتباط نکن بهشون اصلا هم رو نده بدونن یابو نیستی

میشه برای جابجایی و تعویض منزلم صلوات مهمونم کنین؟

گذشته هاااا گذشته... 

بفکر اینده باش.... 

ادما خطا میکنن.... باید ببخشی..منم خیلی چیزا باز از خانوتده خودم دیدم ک گذشتم از خیلی از مراسمای ازدواجمون.فقط ب خاطر اینکه با خانواده شوهرم زیاد روبه رو نشن ک بخوان خدایی نکرده صحبت ناب جایی کنن. توام بگذر. ببخششون. اما زیاد باهاشون قاطی نشو. مرز و حد بزار برا رابطه. چ دوست. چ خانواده.... چ شوهر... هرچیزی زیادیش بده. انشالله خوشبخترین دختر رو دنیا باشی عزیزززم. 

فداتشم

خدا نکنههه. سعی کن زندگی کنی. جوری باش ک خودت اذیت نشی... همیشه اولویت با خودت باشه... خودتو سرتر همه بگیر. ب این دید نگاه کن ک کی از من عزیززتر.. بخدت شکست نمیخوری. یه زمانی شوهرم برام اقد مهم بود ک غذای خوب ماله اون بودددد. از خودم میزدم ک اون خوب بپوشه.... اما دیگه اینجوری نیستم. نشون دادن ادما لایق نیستن. خودم شدم خط اول لیست بعدا بقیهههه. الان توهم فقط ب فکر خودت باش. کینه و ناراحتی رو دور کن. همیشه تلاش کن ک زندگیت در حال پیشرفت باشه. 

ادم معمولی نباش.