2777
2789
عنوان

غده لنفاوی کودک هفت ماهه

240 بازدید | 21 پست

سلام خانمها میگم دخترم هفت ماهشه بعد زیر سینه هاش دست که میزنم غده حس میکنم که البته متحرکن یک جا نیست.دست که میزنم حرکت داره.خواستم ببینم خطرناک نیست؟ خیلی تو فکرشم.

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
چی شد که دست زدی به زیر سینه اش،،،،،چیز مشکوکی دیدی

همینجور که تکیه داده بود بهم سر پا وایساده بود زیر بغلشو گرفتم احساس کردم یه چیزی زیر دستامه

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیل بغل پسر منم غده بود دکتر گفت به خاطر واکسنه.بعد از یه مدت خودش از بین رفت

جدی خدا کنه منم چند روز پیش واکسن شش ماهگیش رو زدم

عزیزم به هیچ عنوان خطرناک نیس

تاپیک من راجب دخترم فک کنم باشه ک پارسال زدم

ی غده زیر سینش بود دکتر بردم گفت تا ی سالگی جذب میشه

و نشد

اقا من مردم هااااااا

زبونم لال انشالا هیچ مادری نکشه تن همه بچه ها سالم

گفتم بچم مریضی بدی....گرفته

ب اصرار خودم سنو کردیم و هیچی نبود

الان ۲ سالش شد تازه جذب شده

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee
عزیزم به هیچ عنوان خطرناک نیس تاپیک من راجب دخترم فک کنم باشه ک پارسال زدم ی غده زیر سینش بود دکتر ...

خب خداروشکر.ان شالله که همه ی بچه ها از جمله بچه ی گل شما هم همیشه سالم و سرحال باشن خب خداروشکر.آروم شدم

همینجور که تکیه داده بود بهم سر پا وایساده بود زیر بغلشو گرفتم احساس کردم یه چیزی زیر دستامه

عزیزم محض اطمینان ببرش دکتر ولی من مطمئنن چیزی نیست شاید عفونتی چیزی داره خود منم دارم دکتر گفت به خاطر دندوناته ولی دکتر ببر نشون بده

بعد چند وقت پیش تو گردنش دیدم

باز بردم دکتر

دکتر اصلا نگاشم نکرد

گفت متحرک؟

گفتم اره

گفت اصلا مهم نیس

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee

[QUOTE=137748942]عزیزم محض اطمینان ببرش دکتر ولی من مطمئنن چیزی نیست شاید عفونتی چیزی داره خود منم دارم دکتر گفت به خ ...[/QUO

اوضاع کرونا توی خوزستان قرمزه می ترسم ببرمش.اما اگه شد یه نشونی به دکتر میدمش

جدی خدا کنه منم چند روز پیش واکسن شش ماهگیش رو زدم

آره احتمالا مال واکسن باشه اما حتما به دکتر نشون بده.انشاا... تنش همیشه سلامت باشه

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
بعد چند وقت پیش تو گردنش دیدم باز بردم دکتر دکتر اصلا نگاشم نکرد گفت متحرک؟ گفتم اره گفت اصلا م ...

اره مال پسرمم تو گردنشه دو بار دوتا دکتر مختلف بردمش گفت چیزی نیست و مشکلی نداره

[QUOTE=137748942]عزیزم محض اطمینان ببرش دکتر ولی من مطمئنن چیزی نیست شاید عفونتی چیزی داره خود منم د ...

احتمالا عفونت داره منم دارملاعرم هستم سونوم رفتم فقط این که ببین بزرگتر میشه یا نه که انشالله نمیسه

آره احتمالا مال واکسن باشه اما حتما به دکتر نشون بده.انشاا... تنش همیشه سلامت باشه

ممنونم عزیزم.زنده باشی