2777
2789

از روغن گل مغربی بصورت واژینال استفاده کردین؟ تاثیر داشت؟ از چه هفته ای شروع کردین به استفاده؟

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
از 40 روزگی ورزش کگل رو شروع کن از اول ازدواجتم بهتر میشی

برای باز شدن دهانه رحم برای زایمان پرسیدم  این کپسولو

دکترم نوشته برام

یکم میترسم استفاده کنم 

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دوستم استفاده کرده خیلی خوبه زایمانو راحت میکنه

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
برای باز شدن دهانه رحم برای زایمان پرسیدم اور این کپسولو دکترم نوشته برام یکم میترسم استفاده کنم&n ...

اهان اصلا نشنیدم فکر کردم برا جمع شدن بعدش میگی 

من از روییدن خار سر دیوار دانستم/که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینیها 
برای باز شدن دهانه رحم برای زایمان پرسیدم اور این کپسولو دکترم نوشته برام یکم میترسم استفاده کنم&n ...

خیلی خوبه ده روز ب زایمانش استفاده میکرده.

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
ممنونم عزیزم🌹🌹

موقه زایمان برا منم دعا کن😍

به منم بگید من نمیدونم چیه؟!  

ی کپسول ب نام کپسول گل مغربی

دکتر خودش تجویز میکنه اگه صلاح بدونه.برای نرم شدن دهانه رحم و راحت شدن زایمانه.دوستم ده روز ب زایمانش روزی دوتا فکرکنم مصرف میکرد

به منم بگید من نمیدونم چیه؟! 

ب صورت واژینال

پیش چه دکتری رفت دوستت راضی بود؟ 

فریده انصاری بود دکترش بسیااااااار عالی