2777
2789
عنوان

بچه ها هیچ راهی نیست حجم اینترنت کمتر مصرف شه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 46 پست
چجوری🤔🎈

تصلاااا واسم جالب نیست که بپرسم

کارشونو دوس ندارم

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دزدی محسوب میشه

دقیقا 

اصلا این کار از نظر اخلاقی درست نیست 

با دزدی فرقی نداره 

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .
دزدی محسوب میشه

آره خداییش

یکی این کارو در مورد خودت انجام بده یه دفعه ببینی حجمت نصف شده با دانلودای بقیه چه قددددرررر ناراحت میشی

خب اونام قطعا همچین حسی پیدا میکنن

دزدی مگه شاخ و دم داره

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
۵گیگ میگیرم ۵روز نمیشه تموم میشه تو اینستا هم ولم ها

اینستا خیلی نت مصرف میکنه 

من کلا پاکش کردم 

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .
 ۲۱*۱۰۰۰*

واسه مشکلت صلوات فرستادم،چقدر کدت خوب بوددددددد

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
ممنون عزیزم . بسته ویژه س

بعد تماااااام روز میشه استفاده کرد دیگه؟مربوط به ساعت خاصی که نیس؟

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
همراه اول گرفتم هفته ای ۱۰ تومان ده گیگ

من ایرانسل ماهی 5 گیگ 20تومنه ولی من هفته ای تموم میکنم😶

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 
اینستا داری؟

گاهی با گوگل میرم خیلی کم ولی برنامشوندارم فقط اینجام

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی