2777
2789
عنوان

عذاب کوچکی سینه😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلم اینکه اصلا سینه ندارم حتی ۶۵ هم واسه سینه هام خیلیه  همش از بعد زایمان وحشت دارم ...

منم کوچیکه ولی خداروشکرشیرم خیییلی زیاد بود بچم سه قلو ام بود میرسید شیرم.اصلا نگران شیرت نباش

من هم شیر میدم هم پروتز دارم  و پروتز خیلی راضیم البته باید دکتر خوب پیدا کنی

واقعا؟ چه عالی...

البته من بازدارم الان و سینم خودش بزرگ شده، فکرم بعد شیردهی بدم پروتز سایز طبیعی  بزارم.

عملش سخت بود؟ رعایت بعدش چی؟

برو رو مبل بپر پایین روزی بیست بار   بزرگ نمیشن ولی دارز میشن  سوتینت رو پر میکنه حداقل&n ...

دراز چیه؟ 🤣🤣🤣

مثل پیرزنا 

روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹