بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درمورد اينكه برا بارداري مشكل ايجاد ميكنه يا نه دكتر چيزي بهتون نگفته؟؟
نه توبارداریم این کیستو داشتم ولی نمیدونستم وقتی حامله شدم طرف راست دلم خیلی دردمیکردسونو که رفتم اشتباهی فکرمیکردن حاملگی خارج رحمیه دیگه بعدازچند روز فهمیدن کیسته ولی درطول بارداریم درد داشت
عزیزم من یه کیست بزرگ سمت چپ داشتم یه بار رفتم سونو گفت تکون خورده رفته سمت چپ یه بار اومده بود وسط کلا میچرخید شاید شماهم مثه من شدی
الان خوب شدم
خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍 رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸
خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍 رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸