2777
2789

ممنون میشم راهنمایی کنید میخوام بفروشم نمیدونم الان بفروسم یا صبر کنم

تعداد رای : 23
نظرسنجی
ارزون میشه
7
30%
گرون میشه
16
69%

سوال منم هس

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شک نکن که باید بفروشی و خونه بخری چون خونه روز به روز گرونتر میشه.طلا خریدی برا همچین روزایی.ت ...

فدات خونه دارم مستاجرم مهرمیخواد خالی کنه میخوام رهن اونو بدم باید طلا بفروشم نمیدونم الان گرون شده بفروشم یا صبر کنم

عزیزم شک نکن که باید بفروشی و خونه بخری چون خونه روز به روز گرونتر میشه.طلا خریدی برا همچین روزایی.ت ...

باید الان چندین کیلو طلا داشته باشی ک بفروشی خونه بخری

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
فدات خونه دارم مستاجرم مهرمیخواد خالی کنه میخوام رهن اونو بدم باید طلا بفروشم نمیدونم الان گرون شده ...

خب چرا طلا بفروشی مستاجرت ک بلند شد یکی دیگه میاد جاش پول رهن اونو بده بهش دیگه

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
خب چرا طلا بفروشی مستاجرت ک بلند شد یکی دیگه میاد جاش پول رهن اونو بده بهش دیگه

خودمم مستاجرم ولی رهن کم دادم کرایه میدم مستاجر من رهن زیاد داده اون موقع که خونه خریدیم پول کم داشتیم مجبور شدیم نریم توش بدیم رهن 

پس چطوری پولشو بدم

وام بگیر الان برو دنیال وام تا مهر اماده میشه چقده رهنت؟

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷