2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمارستان لبافی نژاد دکتر اورولوژی خوب داره.اگه دفترچه تون ن تامین اجتماعی باشه کاملا رایگان و بهترین دکترها اورولوژی اونجا هستند ولی نوبت دهیش رو نمیدونم چجوریه و یکمی علافی داره

من  چند وقت پیش بشدت عفونت مثانه گرفته بودم فقط میخواستم برم یه دکتر که دردام کم بشه یعنی یه روزه نوبت زدم یه بیمارستان درم و داغون اشرفی اصفهانی با یه دکتر بی نام و نشون بنام دکترمحمدی باورت نمیشه که منو سه روزه خوب کرد آب رو آتیش ، یه دکتر مسن بود عالی بود.

تو رو خدا ماسک بزنید 😢😢😢😢

سلام دوستان. من پدرم مدتیه که درگیر مشکل پروستات شده و پیش 2 تا دکتر برده بودیمش ولی فقط یکسری دارو تجویز کردند که نتیجه خاصی هم نداشتند. اما چند وقت پیش یک متخصص اورولوژی خوب به اسم دکتر صادق زاده پیدا کردم و پیش ایشون بردم و خیلی راضی بودم از روند درمانشون. 

https://www.drsadeghzade.com/226/متخصص-اورولوژی-یا-اورولوژیست/

طب سنتی افلاطون درمان بیماری عفونت ادراری با داروی گیاهی 09179170344 

طب سنتی افلاطون 09179170344 درمان بیماریها با داروی گیاهی با سی سال تجربه ارسال به ایران ،ترکیه و کشورهای عربی 

دکتر محمود پوربلاسی دکتر خوبیه من خیلی تعریفش رو شنیدم . پدرم قبلا مریضشون بودن خیلی هم از دکتر پوربلاسی راضی هستن
اگه ادرس مطبش رو میخوای تو گوگل سرچ کنی میاره برات