2777
2789

گلاب و گیلیسیرین

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

من هر شب یکم زعفرون دم میکنم میخورم، پوستو خیلی خوب میکنه، اما زیادیش باعث زرد شدن پوست میشه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویتامین E

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

من ویتامین سی اسمشم نمیگم چون من هردفه ی چیز میزنم دقیق نمیدونم کدومه شفاف کرده البته پوست خودمم خوبه هرکی پوستمو‌میبینه میگه واااای چ پوستی ولی خودم از اعتماد ب نفس پایینم فک میکنم پوست خوبی ندارم😕

ی صلوات برای خوشبختیم میفرستین..
منظورت گلیسرینه؟ 😂😂🤦🏼‍♀️

بله 😊معذرت میخوام 

خب بگو.چرا اسمشو نمیگی؟

نمیگم عزیزم من چندوقت پیش ی سرم مو خریدم اومدم اسپشو بگم همه ریختن سرم ک تبلیغه فلانه گوش ندین نرین بخرین الانم نمیگم فقط ویتامین سی ب پوستم میزنم پیشنهاد میکنم برای روشن شدن و شفاف شدن پوستتون تحقیق کنین و ی برند معروف و خوبشو بگیرین

ی صلوات برای خوشبختیم میفرستین..
من ویتامین سی اسمشم نمیگم چون من هردفه ی چیز میزنم دقیق نمیدونم کدومه شفاف کرده البته پوست خودمم خوب ...

ویتامین سی ساسکین استفاده کردی تاحالا؟خوبه؟

یادمون باشهبا احمق ها بحث نکنیم😑