2777
2789

من الان هفته۹هستم. یه آزمایش چکاپ چند وقت پیش دادم دو هفته پیش حدودا که قند ناشتام۸۹بود و نرمال. دکتر که رفتم باز یه آزمایش چکاپ دیگه نوشت آزمایش تحمل گلوکز بود اما یک مرحله ای یعنی اول که رفتم ازم خون گرفتن بعد دو لیوان شربت گلوکز دادن بهم یک ساعت بعد دوباره خون گرفتن. امروز جوابش گرفتم بالا بود قندم ۱۵۲بود😭 باید بین۴۰تا۱۴۰باشه. من همیشه قندم نرمال بود نمیدونم چرا اینجوری شد. تو روخدا اگه میدونین راهنماییم کنید😥😥

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

عزیزم ملاک قندبارداری قندناشتا من خودم قند داشتم انسولین مصرف میکردم قند الان شما نگران کننده نیست اول تکرار آزمایش میدن بعد اگه بلزم یکم بالا بود که اصلا خیلی بالا نیست میگن برنج و قندجات کمتر کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ملاک قندبارداری قندناشتا من خودم قند داشتم انسولین مصرف میکردم قند الان شما نگران کننده نیست ا ...

خب منم قند ناشتام خوب بود۸۹. ولی دکتر آزمایش تحمل گلوکز نوشت که این بالا هست. برای جنین ضرر داره ؟میترسم شما فقط رعایت غذایی کردین؟

من قند ناشتام بالا بود بارژیم کنترل شد. تحت نظر غدد و تغذیه بودم

چند بود قند ناشتات عزیزم؟ دارو دادن یا رژیم فقط؟ برای بچه مشکلی پیش نیومد؟؟

روغن طبیعی بخور

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا
چ روغنی یعنی؟ قند رو پایین میاره؟؟

مثلا روغن زیتون،روغن شحم،کره ی آب شده ولی روغن کنجد نخور،روغنای مایع و جامد دیابت میاره

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا
چند بود قند ناشتات عزیزم؟ دارو دادن یا رژیم فقط؟ برای بچه مشکلی پیش نیومد؟؟

قند ناشتام ۹۶ بود.حد بالاش ۹۵ هست.

با رژیم تنها کنترل شد.

نه مشکلی پیش نیومد.

تنها راهش کنترل تغذیه است.اگه نشد انسولین.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
خب منم قند ناشتام خوب بود۸۹. ولی دکتر آزمایش تحمل گلوکز نوشت که این بالا هست. برای جنین ضرر داره ؟می ...

عزیزم اصلا نگران نباش تو ۸تا بالایی اصلا مهم نیست ناشتا خیلی مهمه که از ۹۲ بالا تر نباشه من ناشتام۱۱۵ بود تا ۱۲۲ بعد  غذامم ۳۰۰ بالا بودم من انسولین مصرف میکردم اصلا چیزیم نشد تو نگران نباش اصلا فقط یک دفعه ای قندیجات و شیرینی و بستنی همه رو یک دم نخور فاصله ام بینش بده هرکدوم خوردی بیشتر از۱۰۰ گرم نخور همین

عزیزم اصلا نگران نباش تو ۸تا بالایی اصلا مهم نیست ناشتا خیلی مهمه که از ۹۲ بالا تر نباشه من ناشتام۱۱ ...

یعنی با رعایت غذایی حل میشه؟؟ وای خدا کنه

ممنون عزیزدلم جواب دادی، خیالم خیلی راحت شد💋

قند ناشتام ۹۶ بود.حد بالاش ۹۵ هست. با رژیم تنها کنترل شد. نه مشکلی پیش نیومد. تنها راهش کنترل تغذ ...

باشه عزیزدلم. ممنونم ازت😍🌹

مثلا روغن زیتون،روغن شحم،کره ی آب شده ولی روغن کنجد نخور،روغنای مایع و جامد دیابت میاره

چشم. مرسی عزیزم❤

چشم. مرسی عزیزم❤

😘😘😘😘