2777
2789

بهترین آزمایشگاه خرم اباد برای غربالگری کدوم ازمایشگاهه؟برای خواهرم میخوام دکترش بهش گفته شیرخانی خوبه ولی خب دکترهاخودشون ازهم تعریف میکنن اگه جای خوبی میشناسید لطفا بگید

پسرم توهفت ماهگي بخاطر دکولمان جفت مرده بدنیااومد  هنوزم دارم زجرميكشم براي ارامشم براي رسيدن به براي سلامتي خانوادم يك صلوات بفرستيد بادلهاي پاكتون برام دعاكنيد🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو  آزمایشگاه نور فقط و فقط

اره زیاد این نور وشنیدم.....مطمئنه؟الکی تدریس و نمیندازه؟

پسرم توهفت ماهگي بخاطر دکولمان جفت مرده بدنیااومد  هنوزم دارم زجرميكشم براي ارامشم براي رسيدن به براي سلامتي خانوادم يك صلوات بفرستيد بادلهاي پاكتون برام دعاكنيد🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 
آزمایشگاه شیرخوانی چون دولتیه زیاد جالب نیست 

ننوشته دولتیه ازکجا متوجه میشیم دولتیه؟

نه عالیه بهترین آزمایشگاه خرم آباده

حتما میگم بره نور مرسی که گفتی آخه دکترش ملکشاهی بهش گفته حتما برو شیرخانی این نادانم بدون اینکه بامن مشورت کنه رفته سونوشم رفته خورشید پیش روشنایی ...چون دکتر فقط تودفترچه نوشتهntاین سونوگرافی فقطntوزده براش 1.9....و دیگه هیچی ننوشته بااینکه من رشته ام همینه وnbتوعکس میبینم بعدرفته آزمایشگاه همه چیش نرماله ولی انداختش توریسک حالا غربال دوم وبایدانجام بده

حتما میگم بره نور مرسی که گفتی آخه دکترش ملکشاهی بهش گفته حتما برو شیرخانی این نادانم بدون اینکه بام ...

کاش از اول واسه سونو میرفت آراد واسه آزمایشم میرفت نور کاملا مطمئن و خبره ان تو کارشون.ایشاله که سالم باشه

کاش از اول واسه سونو میرفت آراد واسه آزمایشم میرفت نور کاملا مطمئن و خبره ان تو کارشون.ایشاله که سال ...

آراد کجاست؟دکترش کیه؟

کاش از اول واسه سونو میرفت آراد واسه آزمایشم میرفت نور کاملا مطمئن و خبره ان تو کارشون.ایشاله که سال ...

سلام عزیزم خواستم یک تشکر ویژه ازت کنم خواهرم رفت غربالگری دومش و نور وهمه چی عالی بود سونوشم اراد انجام داد عالی بود از معرفیت ممنونم