2777
2789
عروسی تو خونه رو اجازه میدن؟ اخه ماهم میخایم عروسیمونو خونه بگیریم؟

آره، ما آرایشگاه هم رفتیم نوبت بگیریم بعد از عید فطر 5 نفر تو نوبت بودن من هم شیشمی بودم

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترعموی من عروسیش تالار هست تیرماه! با صاحب تالار حرف زدن ک میز۶نفره رو ۳نفره کنن تا فاصله رعایت شه! یعنی تو میز گرد بزرگ ک قرار بود ۶تا صندلی باشه ۳تا صندلی میزارن! ب فیلمبردار گفتن تو رقص بیشتر از ۲نفر نزار تو وسط برقصه! ظرفارو هم خانواده داماد میخان خودشون ضدعفونی کنن ک صاحب تالار قبول کرده

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

آره، ما آرایشگاه هم رفتیم نوبت بگیریم بعد از عید فطر 5 نفر تو نوبت بودن من هم شیشمی بودم

ایشالا چندم میفته عروسیت؟ کدوم شهری؟

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

چه خووووب

استرس دارم بخاطر کرونا خیلی میترسم. نمیشد هم عروسی رو بندازیم عقب 3 ساله نامزدیم خانواده های جفتمون هم تعصبین خیلی تو فشاریم😔

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
استرس دارم بخاطر کرونا خیلی میترسم. نمیشد هم عروسی رو بندازیم عقب 3 ساله نامزدیم خانواده های جفتمون ...

عروس دومادای این دوره خیلی کرونا برنامه هاشون رو قاطی کرد.لعنت بهش

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
ایشالا چندم میفته عروسیت؟ کدوم شهری؟

کرج. 9 خرداد

استرس دارم بخاطر کرونا خیلی میترسم. نمیشد هم عروسی رو بندازیم عقب 3 ساله نامزدیم خانواده های جفتمون ...

منم یه ساله نامزدم قرار بود فروردین عروسی بگیریم ک بخاطر کرونا کنسل شد 

ای گفتی ما حالا یه ساله ولی دیونه شدیم ما خونمونم گرفتیم انشالله بشه عروسی بگیریم بریم

عروس دومادای این دوره خیلی کرونا برنامه هاشون رو قاطی کرد.لعنت بهش

آره واقعا از اون طرف کرونا از طرفی هم فامیلای زبون نفهم. میخواستیم کسی رو زیاد دعوت نکنیم همه حرف دراوردن گفتن کرونارو بهونه کردن نمیخوان یه شام بدن

خوشبخت شی عزیزم

مرسی عزیزم❤️😘

ای گفتی ما حالا یه ساله ولی دیونه شدیم ما خونمونم گرفتیم انشالله بشه عروسی بگیریم بریم

انشالله احتمال زیاد مرداد ماه بتونید عروسی خوب بگیرید