2777
2789

خانومایی که به خودتون نمیرسید و توجه نمیکنین باید بگم شما الان و در آینده و حتی در گذشته مهم ترین دارایی که داشتینو دارینو خواهید داشت خودتونید پس به خودتون عشق بورزید و از زیباییتون نگذرید ❤❤

همیشه به خودتون برسید اینکار باعث میشه حس خوبی به خودتون داشته باشین و وقتی شوهراتون میبینن که چقد خودتونو دوست دارین و برای خودتون ارزش قائلین ناخودآگاه علاقشون بیشتر میشه و شب که کنارش میخابید حس میکنن یه ملکه کنارشون خوابه 👑

پس خواهش من از شما اینه به خودتون برسید به هر نحوی و همیشه از خودتون جلوی شوهرتون تعریف کنین ❤❤❤

حالا موضوع اصلی اینه چطوری به خودمون برسیم چیکار کنیم 

نظرتون چیه اول از ماسک صورت شروع کنیم ؟

توی این تاپیک راجب پوست تجربیاتمون رو ارائه میدیم و انشالله تاپیک بعدی درمورد موهای خوشگلتون و اندامتون 

من ماسک هایی که خیلی ازشون نتیجه گرفتمو مینویسم 

شما هم از ماسک هایی نتیجه گرفتین اسم ببرین و توضیح بدین ❤

یادتون نره هرکی ماسک خودشو بنویسه این تاپیک باقی میمونه براتون❤

هرچه بجز خیال او قصد حریم دل کند در نگشایمش به رو از در دل برانمش  

ولوم کو عامو

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐

الهی ب حق این ماه عزیز چشمات زود خوب بشه 

تو هم برای من دعا کن ک نی نی دار بشم 

🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...•  جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷

من که فقط میبینم خانما موهاشون رو دکلره میکنن و کاشت مزه و ناخن و مانتو کوتاه و.... دارن   ... 

خب فرق دارن با منی که اونکارا رو انجام نمیدم .چون کاشت برای نماز و وضو ممنوعه :( 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

🎀 :بهترین ماسکی که آلودگی و چربی رو از صورتتون پاک میکنه و رطوبت طبیعی به پوستتون میده و خیلی پوستتون نرمو شوهر پسند (خخخخخ) میشه روغن نارگیله

اینجوریه که چند قطره روغن نارگیل رو رو پوستتون میریزین و ۳۰ ثانیه ماساژ میدین و بعد صورت باارزشتون رو با حوله گرم بپوشونین تا منافذ باز شن و همه ناخالصی ها خارج بشن و درکل صورتتون ماه بشه

🎀: خانومایی که پوستتون جوش داره ماسک سفیده تخم مرغ راه چاره تونه این ماسک علاوه بر اینکه جوش پوست صورتتون رو از بین میبره باعث سفید شدنتون هم میشه (به به این یکی خیلی خوبه )

🎀: یک ماسک روشن کننده دیگه ماسکه ماست و نشاسته هست برای درست کردن این ماسک کافیه یک قاشق غذاخوری ماست کم چرب رو با یک قاشق چای خوری پودر نشاسته ترکیب کنین و اونو به صورت ماهتون بمالین و اجازه بدین تا به مدت 15 تا 20 دقیقه روی پوستتون بمونه و بعد صورتتون را با آب سرد بشورین

🎀:حالا اگه یه صورت صاف و شفاف میخواین ماسک عسل رو پیشنهاد میکنم برای تهیه این ماسک کافیه یک قاشق مرباخوری عسل رو با نصف قاشق چایخوری پودر بادام مخلوط کنین

بعد مخلوط رو روی حرارت کم قرار بدین تا عسل  حالت روان  پیدا کنه بعد مخلوط رو به آرووومی روی پوستتون بمالید و بعد از اینکه خشک شد با آب سرد بشورین ، چیزی شما در اینه مشاهده میکنین یه خانم ماهه که از خوشگلی کم نداره

معجزه پوست میخای صابون زردچوبه فقطزو فقط و فقط مارک پیاری .. صبح و شب بزنید اولش یکم پوست خشک میکنه ولی طبیعیه .. جوش لک منافذ همه چیزو درمان میکنه و پوست سفید سفت براق میشه راستی چروکای ریزم میبره .. همه چیزو نوشتم تو رو خدا ریپلای نکنید 😊 عطاری ها دارن قیمتشم پارسال 12 تومن بود الان نمیدونم .. ریپلای نکنید 😊

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
من که فقط میبینم خانما موهاشون رو دکلره میکنن و کاشت مزه و ناخن و مانتو کوتاه و.... دارن   ...& ...

اتفاقا من خوندم از مکارم هم پرسیدم گفتم باید غسل و وضو جبیره بگیری اشکال نداره

مردها رو بیش از حد جدی گرفتین

نرها رو جدی نگرفتیم همسرامون رو جدی میگیریم شریک زندگیمون رو