بهم بگو چیکار کنم آروم شم دارم میمیرم قلبم داره از جاش درمیاد وقتی عکسشو نگاه میکنم میگم خدایا منم ب ...
داییم ۳۲ سالش بود فوت کرد مامانم میخواس خودکشی کنه....خیلی روزای سختی بود ولی گذشت زمان اوضاع رو اروم کرد ...شما هم صبور باش ..برنامه زندگی پس اززندگی روهمببین ازشبکه چار ...میفهمی مرگپایان نیس و بابات الان درارامشه...بارحمت و مغفرت خدا
بهم بگو چیکار کنم آروم شم دارم میمیرم قلبم داره از جاش درمیاد وقتی عکسشو نگاه میکنم میگم خدایا منم ب ...
عزیزم مقاوم باش بخدا اونم ارامش نداره من برادرم که فوت شد ۴۰سالش بود خیلی بیقرار بودم وگریه میکردم خواب دیدم میگه من جام خوبه ولی سقف خونم سوراخه ازش اب میچکه همه گفتند بخاطز گریه های راه وبی راه ماهاست
سعی کن تنها نباشی،من هیچوقت نمیتونم به عکساش نگاه کنم،نبینی بهتره،یه بار لب تابمو روشن کردم وسوسه شدم عکسای عقدمو نگاه کنم که بابام توشون بود،یه روسری گذاشتم تو دهنم و انقدر داد زدم دخترم ترسید اونم با من شروع کرد گریه و جیغ زدن ،دیگه تصمیم گرفتم نگاه نکنم،ولی هنوز شبا که بقیه خوابن بیادش میفتم و گریه میکنم،سعی کن تنها نباشی و با یه چیزی سرگرم شی
قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن خــُدایــا حــواســت هصــ؟صــدای هِق هِق گــریــع هام عــز هَمــون گــلــویــی مــیــاد ڪــِ تــو عــز رگــش بــع مــن نــزدیــڪــتــریــ..!