2777
2789

حوصله آرایشگاه رفتن ندارم بندم بلد نیستم بندازم میخوام وکس بگیرم ولی موندم چه مارکی خوبه و زیاد گرون نباشه؟یا راه پیشنهادی دیگه دارید ممنون میشم بگید🙏

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازین وکس های عدسی خوبه اگه دستگاهشو داری

نه دستگاه ندارم جور دیگه نمیشه آبشون کرد؟

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
من ۸ساله بند انداز برقی استفاده  میکنم

آره میخوام منم بگیرم ولی الان پولش نیست🤣🤣

من قبلا موبر سینره میذاشم ...الان بندمیزنم

از کرم موبر میترسم شما راضی بودید؟جوش نمیزدید باهاش؟

سیبیلامو با بند میگیرم بقیه رو با اپی لیدی

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
سیبیلامو با بند میگیرم بقیه رو با اپی لیدی

اپی لیدی چیه؟

از کرم موبر میترسم شما راضی بودید؟جوش نمیزدید باهاش؟

من کلن پوستم حساس نیس هرچی بذارم جوش نمیزنم...اره خیلی خوبه دردسرم نداره ولی اگ پوستت حساس نیس بذار

میشه واسه زودتر رسیدن ب حاجتم ی صلوات بفرسین❤
نه دستگاه ندارم جور دیگه نمیشه آبشون کرد؟

تو ماکرویو هم میشه ولی  دستگاه باشه بهتره درجش دستته

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
اپی لیدی چیه؟

بزن تو نت.. دستگاه اصلاح صورت و بدنه

من پاها و دستامم با همون میگیرم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔