2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین راهنماییم کنین

66 بازدید | 9 پست

من شهرستان زندگی میکنم و از مامانم اینا دورم،مادرشوهرم که خالم میشه نزدیکمه،خب؟

حالا مامانم اینا برای عیدفطر میخوان بیان اینجا،منم بعد از یه ماه دلم تنگ شده واسشون

حالا دیروز مادرشوهرم زنگ زده از الان بگم عید فطر بیاید خونه ما

حالا من میگم ما که همش اینجا هستیم وهفته ای یکی دوبار خونه مادرشوهرمیم،چی میشه عیدفطرو نرم خونشون از صبح باید برم تا شب؟

خب چه عیبی داره با خونوادت برو خونه خالت😊😊

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بگو نمیایم مهمون داریم یا مادر شوهرت اینارم دعوت کن اون روز همه خونه تو باشن

مامانم اینا خودشون اینجا خونه دارن،خونه من نمیان

منظورم اینه خب منم بعد یه ماه دوس دارم پیش خانوادم باشم خب؟

مامانم اینا خودشون اینجا خونه دارن،خونه من نمیان منظورم اینه خب منم بعد یه ماه دوس دارم پیش خانوادم ...

خوب همینو ب شوهرت بگو خود شوهرت مامانشو بپیچونه

ولی بازم میتونید همه جمع شید دور هم

میشه دوتا صلوات برا گرفتن دوتا حاجتم بفرستین🌺
اوووو اخلاق خالم اینجوری نیست که سال به دراز مامانم اینا رو دعوت نمیکنه خونشون

اها پس هیچی دیگه یه سر برو خونه خالت بعدش زودپاشو بگو میرم پیش مامانم اینا ندیدمشون

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎