2777
2789

من خودم قبل امتحان اصلی یه امتحان فرمالیته بایه مربی مرددادم،چون آموزشم باخانوم بود خیلی مضطرب بودم،اینقدراسترس داشتم که ماشینو روشن نکرده گازمیدادم به مرده میگفتم چراماشین حرکت نمیکنه؟🙄

وقتی فهمیدم چه گندی زدم روم نمیشدنگاشون کنم.

قیافه خودم اون موقع 👈😣

قیافه مرده👈😊

مربیم👈😤😤😤

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی برا بار سوم رفتم با اعتماد بنفس کامل با ماشین راه رفتم بعد پارک دوبل کردم هی میدیدم ماشین یه حالیه هن هن میکنه ولی نمیفهمیدم چشه، وقتی پارک کردم با یه غروری ب سرهنگ گفتم قبولم؟ گف ن ترمز دستیا چرا ازز اول نخابوندی ماشین داغون شد🥴و این بارن اینجور رد شدم

انشالله بشه اونی که هممون میخایم🙏😍

عروسمون میرفت تعلیم بد خیلی استرس داشت منم همراهش بودم یهو چندتا مرد داشتن اونور تخته نرد بازی میکردن مربی رو به ما گف شما تخته نرد بلدین یهو عروسمون با نگرانی زباد و ایترس گف نه بخدا بلد نیستم تو امتحان ایینامه مگ میاد😂😂😂😂😂😂منو مربی پاچیدیم از خنده هنوز ک هنوزه برادرم مسخرش میکنه

خدایه ماها....دیدنیه😁🤗🌈

من روز امتحان اصلیم یه سرهنگه اومد نشست پیشم خیلیم میرغضب تشریف داشت منم هول شده بودم بجای اینکه برم پشت رل بشینم اومدم صندلی شاگرد نشستم .

بعد سرمو از شیشه اوردم بیرون گفتم بشینید دیگه//ینی هرکی اونجا بود در و دیوارا رو با دندون کند  

من سه بار امتحان دادم . قبول نشدم . بعدش دخترا و خانما گفتن اون افسره باهات لج کرده بود میتونست راحت قبولیتو بده . تو گفتی ان شالله قبول میشم . اونم لج کرد بهد رفتنت گفت ببینیم چطور قبول میشه ....!!!

سه بار ردم کرد .

منم که اشکم دراومد آ . اخه خیلیا رو با پارتی قبولی داده بود حتی دختر خالمو . 

یه افسر دیگه اومد گفت چرا استرس داری . گفتم ماجرا اینه . گفت بیا یه پارک برو.  رفتم قبولیمو نوشت .

اما ابروم رفت اخه . چون که گریم گرفته بود :( 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

واسه اولین بار رفتم امتحان بدم من هی داشتم گاز میدادم به افسر گفتم عه چرا نمیره 😑 نگو ترمز دستیو نخوابوندم از استرس 😁🤦🏻‍♀️ دیگه ماشین خاموش شد همونجا خیلی محترمانه منو انداخت پایین 😂 ولی بار دوم حواسمو جمع کردم افسره هی آفرین میگفت 😎🤣دیگه قبول شدم 

من همسرم مربی رانندگیم بود.البته اونموقع همسرم نبود هنوز.اونجا عاشقم شد😍😍خودشو داغون کردتا من قبول شدم،بلد بودم ولی استرس داشتم.بعدشم شیرینی گواهینامه و شیرینی عروسب باهم یکی شد😁

همسرم   همه زندگیمه.آقامه خانومشم  

یکی ازفامیلامونم موقع امتحان نشسته بودتوماشین،سگک کمربندشو زده بود به صندلی سرهنگ،میگفت سرهنگه می‌گفته خانوم راحتی؟میگفتم اره،وقتی می‌فهمه چی کرده کلی بهش میخندن