2777
2789

قبلاً برا داییم ثبت نام کردم پیامش اومده بود و کد رهگیری هم داده بود که شماره حساب بدید رفتم تو همون سایت بعد از وارد کردن کد ملی و کد رهگیری شماره حساب شود ثبت کردم درسته دیگه؟؟

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درسته منتظر بمونید احتمالا تا عید فطر واریز میکنن

مرسی عزیزم

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
گلم بیمه بیکاری چیه؟میشه راهنمایی کنی منم ثبت نام کنم چجوریه؟

عزیزم برای اون افرای ک ب علت کرونا اسفند از کار بیکار شدن.

الان دیگه نمیشه ثبت نام کنی اونایی ک فروردین ثبت نام کردن الان ازشون شماره حساب گرفتن