2777
2789
عنوان

پول دادن ب همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 24 پست

نه چه اشتباهی؟زندگی مشترک یعنی همین عزیزم.

ماشینتون مبارک

ولی بگو اینا از پول جهیزیست و ممکنه نشه کامل خرید کنم دیگه.تا دو روز دیگه خانوادش دبه نکنن فلان چیزو نگرفتی و بتونه بایسته جلوی حرفا و بگه پولش رو داد به من برای ماشین.

هروقت ازم گرفته دو برابر بهم داده الانم میگ این پولو میده و بعدش اگ برای جهیزیم چیزی کم و کسر بود برام میخره

میانِ دَستانِ خالیَم،تَمامِ دارو نَدارم نِگاه توست 💖آقاییم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چه اشتباهی؟زندگی مشترک یعنی همین عزیزم. ماشینتون مبارک ولی بگو اینا از پول جهیزیست و ممکنه نشه ...

ممنون گلم. ولی خداروشکر مادرشوهر پدرشوهرم همش میگن در حد توانت بخر پدر و مادرت و تو خرج ننداز. رابطه مادرشوهرم و مادرم خیلی خوبه مثل خواهرن. ولی من فکر میکنم شاید عادت کنه بهش پول میدم

میانِ دَستانِ خالیَم،تَمامِ دارو نَدارم نِگاه توست 💖آقاییم💖

قرض بده حساب قرضاتم داشته باش چرا از خونوادش نمیگیره چجور روش میشه دویست تومن از نامزدش بگیره 

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
ممنون گلم. ولی خداروشکر مادرشوهر پدرشوهرم همش میگن در حد توانت بخر پدر و مادرت و تو خرج ننداز. رابطه ...

نه دیگه قرار نیست بدی.

در حد خرید ماشین خوب بود کمک کردی ولی ریز ریز خرجی نده