2777
2789
عنوان

اختلاف قد زن و شوهر(کوتاه تر بودن مرد)لطفا راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 4166 بازدید | 163 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تو نی نی سایت همه قد مرد براشون مهمه فکر میکردم فقط خودم اینجورم  الان من دوتا شوهرخواهرام ...

ببین دقیقا اندازه ی چه بازیگریه ۱۷۴ ؟ میدونی قد خودت چنده ؟ بین مردا کوتاهه یا بلند ؟

نه ضایس خیلی تو عروسی حتی مهمونیا نمیتونی ی کفش خوب بپوشی

من اصلا کفش پاشنه بلند نمیپوشم به عمرم نپوشیدم و نخواهم پوشید مساله اصلا این موردا نیست

میشه برا حاجتم صلوات بفرستید🥰
چرا تو نی نی سایت همه قد مرد براشون مهمه فکر میکردم فقط خودم اینجورم  الان من دوتا شوهرخواهرام ...

عزیزم اینکه شما قدت چنده هم واقعا مهمه 

توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت می‌کندحتما😍

همکار شوهرم قدش از خانومشخیلی کوتاه تره فکر کن تا شونه ی خانومشه

15ساله ازدواج کردن 3تابچه داره

خیلی خانواده موفق و شادی هستن

🌸🍃ڪــسے را ‎شریک قلبتــ کن که رد "خـ♥️ـدا را‎در چشمانشــ ببینــے ‎#یار_خداییَم_آرزوستــ ^.^
من اصلا کفش پاشنه بلند نمیپوشم به عمرم نپوشیدم و نخواهم پوشید مساله اصلا این موردا نیست

من ۱۶۲ هستم نامزدم ۱۸۸ بیرونم باهم میریم خیلی خوبه تفاوت نه زیاده نه کم درکل حس پشتوانه داری

وقتی یادم میوفته کیا تو زندگیم برام مهم بودن ، سرم میگیرم بالا تُف میکنم تو اسمون تا برگرده تو صورتم :/