2777
2789
عنوان

بیاین بگم بابام چی میگه بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پس خ راحت ب بابات بگو

نمیتونم اونقدری با بابام اوکی نیسم که این موضوعو بگم بهش

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚
اونی که بهش علاقه داری هم به تو علاقه داره؟قصدش ازدواجه؟بخاطر یه علاقه که معلوم نیست چی میشه موقعیت ...

نمیدونم والا 

نمیتونم بفهمم رفتاراش خیلی ضد و نقیضه

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚
من یه نفرو دوس دارم ولی الان پسر عمم اومده خواستگاریم و بابام اصرار داره با هم صحبت کنیم

خب صحبت کن بگو خوشم نیومد به باباتم بگو رو اینده من معامله نکن کار درستی نیس 

خب مامانت چی میگہ؟

مامانمم میگه پسر عممو قبول کنم

خب صحبت کن بگو خوشم نیومد به باباتم بگو رو اینده من معامله نکن کار درستی نیس 

قراره صحبت کنیم اتفاقا

نمیتونم اونقدری با بابام اوکی نیسم که این موضوعو بگم بهش

نه بگو من اون پسری ک شما میگین علاقه ندارم بهش حالا شاید پسره همه چی تموم باشه

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
نه بگو من اون پسری ک شما میگین علاقه ندارم بهش حالا شاید پسره همه چی تموم باشه

آهان..تصمیم دارم اگه شد بربم‌پیش مشاور به مشاور بگم که اون بگه به صلاح نیس

به نظرم ادم یکیو دوست داشته باشه سخت ترین شرایط هم بخاطرش تحمل میکنه و برای ادم سخت نیست.اما وقتی علاقه نباشه حتی از بهترین اتفاقات زندگی هم لذت نمیبری.پول مهمه ولی نه در حد عشق و علاقه.با عشق میشه تلاش کرد و پول درآورد ولی با پول نمیشه عشق ساخت.(جدا از اینکه بعضیا دنبال پولن که فکر نکنم شما با این توصیفات جز این دسته باشی)

مگه چقدر زندگی میکنیم که بخوایم برای مردم و ضد علایقمون زندگی کنیم و به هم بدی کنیم؟برای خودمون و با عشق زندگی کنیم.ببخشیم و بگذریم  
به نظرم ادم یکیو دوست داشته باشه سخت ترین شرایط هم بخاطرش تحمل میکنه و برای ادم سخت نیست.اما وقتی عل ...

میترسم پسره دوستم نداشته باشه اخه

آهان..تصمیم دارم اگه شد بربم‌پیش مشاور به مشاور بگم که اون بگه به صلاح نیس

اره مشاور بری بهتره

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
پسرمت شغلش چیه؟اونی که بهش علاقه داریم‌تورودوست داره؟

پسر عمم هم سپاهیه و هم استاد دانشگاه 

اون پسره که دوسش دارمم نمیگه بهم احساسشو و رفتاراش خیلی ضد و نقیضه تمیتونم بفهمم