2777
2789
عنوان

بورس یا سود بانک برای سرمایه گذاری

938 بازدید | 53 پست

خانما به نظرتون بورس خوبه یا سود بانکی واینک کدوم بانکی بیشتر سود میده...امسال ۳درصد کسر کردن...ولی نمیدونم باز کدومش بیشتره

دانا نبود انکه زنادان گله دارد

بدون شک بورس  

تو میتونی ساعت ها بشینی و پشت سرمن حرف بزنی،خیال بافی کنی،قضاوتم کنی،بهم تهمت بزنی یا حتی فحش بدی،اما بهتره بدونی درست همون لحظه ای که تمام وجودت پراز کینه شده،شایدمن توی بهترین کافه شهر نشستم و دارم بستنی وانیلی میخورم با تزئین توت فرنگی!  امتحان کن....خوشمزس!   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا بانک رو بی خیال شو.تبدیل کنی به طلا سودش بیشتره.یعنی من سه سال پیش پنجاه میلیون داشتم گذاشتم بانک برلی سالی حدود ده میلیون سود که اگر به سکه تبدیل کرده بودم الان 260 میلیون می ارزید.یعنی کمتر از سه سال من حدود دویست و ده میلیون سود می کردم 

اخه هیج اطلاعاتی ندارم

اینو دیگه نمیدونم...خب فقط عرضه اولیه بخر

تو میتونی ساعت ها بشینی و پشت سرمن حرف بزنی،خیال بافی کنی،قضاوتم کنی،بهم تهمت بزنی یا حتی فحش بدی،اما بهتره بدونی درست همون لحظه ای که تمام وجودت پراز کینه شده،شایدمن توی بهترین کافه شهر نشستم و دارم بستنی وانیلی میخورم با تزئین توت فرنگی!  امتحان کن....خوشمزس!   
اره همسرم رییس بانک اونجاس.بانک دولتی هستش.و پولت واست سهام میخرن توبورس.تضمین شدس

نمیدونی این ماه سودچی شد میدونم ازاسفند سود رفت بالا ولی این ماه بورس اومدپایین ایاسوداکم شده؟

اصلا بانک رو بی خیال شو.تبدیل کنی به طلا سودش بیشتره.یعنی من سه سال پیش پنجاه میلیون داشتم گذاشتم با ...

عه چه جالبببب پس سکه بخرم؟

دانا نبود انکه زنادان گله دارد