2777
2789
عنوان

لطفاً نظرتون رو بگین بچه ها

127 بازدید | 26 پست

من و شوهرم همکاریم..یعنی اون رییس منه....بعد یکی از همکارهای خانم ما به شوهرم ی چیزی گفته و ازش خواسته به کسی نگه....منم از زبون یکی دیگه شنیدم و وقتی به شوهرم گفتم تو میدونستی گفت اره...گفتم مگه من غریبه بودم به من نگفتی. اونم گفت وقتی ازم خواسته به کسی نگم منم نمیگم،طرف اطمینان کرده ی چیزی گفته.....بچه ،ها .بحث اصلا حرف اون خانم نیست... بحث اعتماده...میگه که اون ازم خواسته بود به کسی نگم...منم بهش گفتم مگه من کسی هستم؟؟!!

الان نمی‌دونم حق با کیه...خیلی اعصابم خورده بچه ها....همه ش فکر میکنم دیگران رو به من ترجیح میده...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق با همسرتونه.

منم به رئيسم چيزي در مورد سلامتيم گفته بودم و ازش خواستم به كسي نگه و اتفاقا منظورم دقيقا خانمش بود كه اونم همكارمونه.

اگه خانمش همكارمون نبود مهم نبود بهش بگه، اما الان مهمه و من انتظار دارم بهش نگفته باشه!

ببین تا بوده روال کار همین بوده ، شک نکن وقتی یکی ی چیزی رو نقل قول می‌کنه و بهت میگه به کسی نگو ، قطعا قبل ترش یکی دیگه هم به خود اون طرف همینو گفته 🤐

اگر موضوع اون حرف داره اذیتت می‌کنه که با آرامش و صلح برطرفش کن نه با حس طلبکاری و خشم 

ولی اگه نگفتن اون حرف اذیتت می‌کنه ، بعدا حتما بهت میگفته

اصلا نباید ناراحت شی کارهمسرتون درسته  شما برای مسائل مربوط به شخص همسرتان غریبه نیستیم ولی بر ...

یعنی الان ناراحت نباشم؟میدونی بحث اون خانم نیستا...اون هم همکار منه...ی مشکل شخصی داشته به شوهرم گفته نمیتونه بیاد...من از زبان ی همکار دیگه شنیدم و وقتی فهمیدم شوهرم می‌دونه حس کردم بهم اعتماد نداره

حق با همسرتونه. منم به رئيسم چيزي در مورد سلامتيم گفته بودم و ازش خواستم به كسي نگه و اتفاقا منظورم ...

ایناهاش گفته دیگه 

خانومشم ناراحت شده تاپیک زده

میشه برای مشکل داداشم (امن یجیب)بخونید🙏
رازدار همه ست.. می‌دونی حس میکنم به من اعتماد نداره که نمیگه...ولی میگه کسی که به آدم میگه به کسی ن ...

دقیقا انسانیت به خرج میده که اعتماد اطرافیان رو با اینهمه رازداری پاسخ میده این مرد بسیار قابل احترامه و باید بهش افتخار کنی

حق با همسرتونه. منم به رئيسم چيزي در مورد سلامتيم گفته بودم و ازش خواستم به كسي نگه و اتفاقا منظورم ...

آخه می‌دونی منم آدمی نیستم به کسی بگم...الان همه ش فک میکنم منو غریبه می‌دونه ...همه دوستش دارن تو اداره مون...احترام همه رو داره...با بد اخلاق ترین آدم اداره رابطه ش خوبه....