2777
2789
عنوان

اونایی که از پیاز درمانی نتیجه گرفتین بیاین راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 15557 بازدید | 46 پست
فک کنم جوراب درمانی هم نتیجه بده  یه نکتتتتتههههههههههههههههههههههههههههههههه خییییییییییییییی ...

حتما باید نظر میدادین؟

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم جوراب درمانی هم نتیجه بده  یه نکتتتتتههههههههههههههههههههههههههههههههه خییییییییییییییی ...

امیدوارم مشکل ماهارو پیدانکنی که کسی بیاد مسخرت کنه

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
دوتا پیاز زرد متوسط رو چهار قاچ میکنید میزارید داخل قابلمه ایی که دوتا لیوان آب جوش داره  ۵ تا ...

غزل جون پیاز رو بخوریم یا آبشو؟ یا هر دو با هم؟

چند روز باید ادامه بدیم؟ روزی چند بار بخوریم؟

ببخشید سوالم زیاد شد

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
غزل جون پیاز رو بخوریم یا آبشو؟ یا هر دو با هم؟ چند روز باید ادامه بدیم؟ روزی چند بار بخوریم؟ ببخش ...

عزیزم من اولین باز از توی سایت این مطلبو خوندم بعد راجبش تحقیق کردم

نوشته بود بار اول حتی اگر پریود شدید

۱۵ روز در ماه از روز دهم پریودی فکر کنم تا ۳ ماه