2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین تیروئی. بارداری

77 بازدید | 10 پست

من کم کاری تیروئید داشتم قبل بارداری قرص می‌خوردم زمانی که باردار شدم آزمایش دادم رو 2.3بود قرصم دکتر بیشتر کرد واسه غربالگری رو 2.8 رفت حالا تو هفته 28 دوباره از دادم 3.2 شده بود بازم دکترم زیاد کرد قرصم. 

خیلییییی ناراحتم خدایی نکرده نکنه رو ذهن بچم تاثیر بدی بگذارم خودش تیروئید میگیره توروخدا راهنمایی کنید

واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستید ❤

نخوردن اون قرص تاثیر بد میزاره عزیزم ، اون قرص تازه داره هورمون شمارو به حد نرمال میرسونه ، نگران نباشید و به دکترتون اعتماد کنید ، شما مسلما اولین خانم بارداری نیستید که به ایشون مراجعه کرده

سلام😊 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا عددش پایینه نگران نباش فقط برو قرصتو خارجی کن ایرانی زیاد جواب نمیده از داروخونه بخر با همین ...

خارجی یافت نمیشه همه جا گشتم من اصفهانک حالا روزی یکی لوو 50 میخورم 

شما بدون سالمه هداروشکر؟

خودش تیروئید نداشت

خارجی یافت نمیشه همه جا گشتم من اصفهانک حالا روزی یکی لوو 50 میخورم  شما بدون سالمه هداروشکر؟ ...

منم اصفهانم بود ک چندماه پیش اره سالمه خداروشکر اتفاقا دیروزم بردیم چکاپ گفت تیرویید نداره

خداجونم‌شکرت
منم اصفهانم بود ک چندماه پیش اره سالمه خداروشکر اتفاقا دیروزم بردیم چکاپ گفت تیرویید نداره

الحمدلله انشاالله از منم مشکل نباشه التماس دعا

آدم با این فکرها دیونه میشه اخرش

عدد آزمایش تا زیر ۱۱_۱۲ مشکلی بوجود نمیاره

من کم کاری نداشتم ولی تو بارداری کم کاری تیرویید گرفتم و نصف قرص میخوردم . تو سه ماهه سوم به ۶ یا ۷ رسید که دکتر دوز رو واسم زیاد کرد

منم خیلی ترسیده بودم و آزمایش هام رو برای یه دکتر دیگه فرستادم که گفت اصلا نگران نباش و TSH اگر زیر ۱۱ باشه اصلا دارو نمی خواد ولی چون شما بارداری همون روزی یه دونه لووتیروکسین کفایت می کنه . تو آزمایش بعدی دوباره به حدودای ۲ رسید و خیلی کمتر شد

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

عدد آزمایش تا زیر ۱۱_۱۲ مشکلی بوجود نمیاره من کم کاری نداشتم ولی تو بارداری کم کاری تیرویید گرفتم و ...

الحمدالله من فقط نگران بودم رو بچه تاثیری مزارع و خودش تیروئید میگیره 

ممنون از دلگرمیت التماس دعا خدا واست خوش بخواد انشاالله

الحمدالله من فقط نگران بودم رو بچه تاثیری مزارع و خودش تیروئید میگیره  ممنون از دلگرمیت التماس ...

خواهش می کنم . ان شاالله نی نی سالم و سلامت به دنیا میاد

دیگه هم نگران تیروییدش نباش . بهت اطمینان صد در صد میدم که کم کاری تیرویید شما تاثیری روی بچه نمیذاره

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics