2777
2789

من سونوگرافی آنومالی رو انجام دادم وبهم یک سیدی از سونوگرافی دادن.که تصویر داره ولی صدا نداره حتی تپش قلب.میخوام بدونم کسی هست فیلمی رو که روی سیدی ریختن صدا نداشته باشه؟میخوام بدونم کلا صدانداره یا بد رایت کردن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی فیلم ضربان قلب هم صدانداره؟؟

نه نمیدونم چرا!

اتفاقا اومدم خونه ،گذاشتم هم تو لپ تاپ هیچی صدا نداشت هم تو دستگاه دی وی دی،به شوهرم گفتم خرابه.فحش دادم مرکز سونوگرافیو 😂

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بفرمایید؟؟؟

ممنون میخواستم بپرسم با این سونو انومالی ازمایش خون و اینام هست مث غربالگری اول ...من تازه غربالگری اولو رفتم دستم یه هفته است بی حس میشه و درد میگیره خواستم ببینم چندبار دیگه باید بریم سونو ازمایش خون!

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
ممنون میخواستم بپرسم با این سونو انومالی ازمایش خون و اینام هست مث غربالگری اول ...من تازه غربالگری ...

توی غربالگری اول دکتر تعیین میکنه که غربالگری دوم لازمه یانه.ولی دکتر من گفت غربالگری دومم برم .وقتی سونو غربالگری رو انجام دادی تا۲۴ساعت وقت داری ازمایششم انجام بدی

توی غربالگری اول دکتر تعیین میکنه که غربالگری دوم لازمه یانه.ولی دکتر من گفت غربالگری دومم برم .وقتی ...

ممنون از جوابت وای من دست چپم نابود شد ایندفعه برم فک کنم دیگه نتونم تکون بدم  

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!