من سونوگرافی آنومالی رو انجام دادم وبهم یک سیدی از سونوگرافی دادن.که تصویر داره ولی صدا نداره حتی تپش قلب.میخوام بدونم کسی هست فیلمی رو که روی سیدی ریختن صدا نداشته باشه؟میخوام بدونم کلا صدانداره یا بد رایت کردن.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنون میخواستم بپرسم با این سونو انومالی ازمایش خون و اینام هست مث غربالگری اول ...من تازه غربالگری اولو رفتم دستم یه هفته است بی حس میشه و درد میگیره خواستم ببینم چندبار دیگه باید بریم سونو ازمایش خون!
جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
ممنون میخواستم بپرسم با این سونو انومالی ازمایش خون و اینام هست مث غربالگری اول ...من تازه غربالگری ...
توی غربالگری اول دکتر تعیین میکنه که غربالگری دوم لازمه یانه.ولی دکتر من گفت غربالگری دومم برم .وقتی سونو غربالگری رو انجام دادی تا۲۴ساعت وقت داری ازمایششم انجام بدی