کودکی و نو جوونیه خیلی سختی داشتم زود پخته شدم ۲۰ سالمه ولی همه میگن مثل ۴۰ ساله ها با تجربه و عاقلی .
نمیتونم از هیچی لذت ببرم و همش نیمه خالی رو میبینم بدتر اینکه به شدتتتتت مسولیت پذیرم ،الانم پشت کنکورم رشته ی تاپ میخوام رتبم تعریفی نداره نمیدونم همه ی اینا هم باعث که نتنها ازدواج نکنم بلکه تا حالا با هیچ پسری رابطه نداشتم ،یه چیز بگید منو از تفکر نیهیلیستی در بیاره .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر میدونستی تو مهم ترین دوران زندگیت داری ۴ صبح تو سایتا میچرخی چیا رو از دست میدی هرگز این کارو نمیکردی برو دنبال علاقت درس بخون پسر همیشه هست همیشه ۲۰ سالت نیست به یه سنی میرسی دوست داری با این شرایط بد کار داشته باشی با کارای سطح پایین که علم نمیخواد نابود میشه ادم
یادگرفتم روی پای خودم وایسم چون موقع سختیا دیگه کسی دورم نیست
انسان گول ذهنشو میخوره..یه کم به داشته هاتون فکرکنید..در لحطه زندگی کنید..شمایی ک تجربه دارید باید اینو بدونید ک همه چیز در لحظه معنی داره و باید از زندگی لذت برد
انسان گول ذهنشو میخوره..یه کم به داشته هاتون فکرکنید..در لحطه زندگی کنید..شمایی ک تجربه دارید باید ا ...
امضات یعنی چی
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
ممنونم از نظراتتون راستش حق باشماست باید از تیریپ افسردگی دربیامو فقط بخونم و فقط بخونم میدونم بهونس ...
کاش برمیگشتم سن تو خیلی کارا میکردم اگه پدر مادرت به علاقت توجه میکنن و گیر نمیدن حتما فلان چیزو بخونی برو یه رشته که علاقه داری بهترین باش تو اون رشته دانشگاه سراسری برو هرچی که بود دنبال اسم رشته نباش چند سال بعد حسرتشو میخوری به خاطر خودت این کارو کن نه حتی واسه والدینت
یادگرفتم روی پای خودم وایسم چون موقع سختیا دیگه کسی دورم نیست
حالا علایم افسردگیه حادت چیه؟ خودت تشخیص دادی یا دکتر؟
راستش البته با شرمندگیه زیاد میگم من یه بار خودکشی ناموفق داشتم تقریبا ۶ ماه پیش اون موقع روانکاوم تشخیص داد دارو هامم یه دردمو کم میکرد ۱۰ تا درد بهم اضافه میکرد کلا گذاشتم کنار
کاش برمیگشتم سن تو خیلی کارا میکردم اگه پدر مادرت به علاقت توجه میکنن و گیر نمیدن حتما فلان چیزو بخو ...
رابطم با مامانم اصلا خوب نیست از نظر اون چون من تاحالا ازدواج نکردم خیلی گناه کردم ،از طرفی چون خودم خیلی بیپولی کشیدم علاقمو نادیده گرفتم به رشته های پول زا فکر میکنم