2777
2789
عنوان

واکسن 18 ماهگی پسرم مامانا بیاین

78 بازدید | 8 پست

به نام خدا 

10 روز دیگه پسرم واکسن 18 ماهگی داره حالا این وضعیت بماند و اینکه خودمم چه قد میترسم و هر بار کلی گریه میکنم بماند همه میگن خیلی سخت و درد ناکه خیلی استرس گرفتم میشه لطفا کسایی که تجربه دارن راهنماییم کنن خیلی ازتون ممنون میشم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نگران نباش میگذره.با خودت ملافه ببر .سعی کن تن کوچولوت آستین کوتاه بپوشونی که مجبور نباشب بزاریش جایی و لباسشو در بیاری اول وقت برو که خلوت باشه با خودت اسپری الکل ببر بپاش رو صندلی بعد بشین روپات بزنه.کیف و وسایلم بده همراهتون.یه آبنبات یا هرچی که دوس داره بگیر قایم کن موقع زدن بده دست کسی که همراهتونه حواسشو پرت کنه .قد و وزن و دور سرو خودت خونه اندازه بگیر نزار اونجا بگیرن.شام روز واکسن رو از روز قبل بزار که اگه بچه بدقلقی کرد آماده باشه.از بهداشت که اومدین لباسارو دربیار بنداز ماشین استامینوفن رو بده باهاش بازی کن راه ببرش بعد یکم میخوابه شما کنارش بخواب تا برا شب انرژی داشته باشی شبم اگه تب کرد با آب ولرم پاهاشو بشور.شیاف استامینوفن و شربت ایبوپروفنم خونه داشته باش محض احتیاط

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
عزیزم نگران نباش میگذره.با خودت ملافه ببر .سعی کن تن کوچولوت آستین کوتاه بپوشونی که مجبور نباشب بزار ...

سلام عزیز دلم الهی قربونت برم که اینقد با حوصله همه چیزو برام توضیح دادی واقعا چه قد خوبه که هنوز ادمهایی مثل شما هستن که اینقد خوبن الهی که به هرچی ارزوی خوب داری برسی یک دنیا ممنون چند بار میخونم که توضیحاتت یادم بمونه ابجی  

سلام عزیز دلم الهی قربونت برم که اینقد با حوصله همه چیزو برام توضیح دادی واقعا چه قد خوبه که هنوز اد ...

ممنون عزیز دلم نظر لطفته خانومی.آخه من خودم خیلی عذاب کشیدم و گریه کردم سر همین واکسن درکت میکنم ❤️❤️❤️

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️