دلیار_سابق مدیر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 2544 عنوان معجزه ی چله حق شناس | مشاهده متن کامل بحث + 6544 بازدید | 93 پست بچه ها من خیلی تعریف این چله رو شنیدم.کسی انجام داده اینجا حاجت روا شده باشه؟حاجتش چی بوده؟من خودم میخوام برای عاشق شدن معشوق بگیرم🥺🖐🏻میخوام انجامش بدم.ولی میدونم تو این مدت نمتونم زمان بیرون رفتن حجاب کامل بگیرم🥺😭میشه بگید *این کاربری رو زیاد جدی نگیرید... چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره. که یک کدومشونم خودش نیست🦋 1399/02/31 | 03:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m2narges عضویت: 1392/04/24 تعداد پست: 1600 بین طلوع وغروب افتاب یعنی ازصبح تا غروب ؟ به نام انکه چون حکم کند همه محکومیم
khorshid_ عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 241 میشه بگید چطوریه؟ باید تا چهل روز بعد از طلوع افتاب و قبل از غروب افتاب زیارت عاشورا با قواعد خاصشو بخونید خیلی یادم نیست الانبعد هر روز یکمقدار صدقه هم بدید باید سعی کنید از هر گناهی دوری کنید و امید داشته باشید تا انشالله خدا و امام حسین جان حاجت بدن
دلیار_سابق مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 2544 اي بابا چند سالته؟ اون چند سالته؟ مشكل اصلي چيه دقيقا؟ اون نميدونه دوسش داري يا گفته نميخوامت؟&nbs ... ببینما یه جایی هم رو دیدیممن متنفر بودم ازشاول اون اومد سمتمیعنی نخ که هیچ طناب دادبعد که من گفتم قبولسرد شد🥺من ۲۰ سالمه و اون چهل سالشه😣ولی اصلا نمیخوره بهشخیلی دنیا دیده است و ثروتمند،البته من اون اوایل از پولش هیچ نمیدونستمحالا حرف نمیزنیم،ولی من دائم دل نگرونشم و حواسم سمت اونهبه همین خاطر کسی به چشمم نمیاد *این کاربری رو زیاد جدی نگیرید... چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره. که یک کدومشونم خودش نیست🦋
khorshid_ عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 241 بین طلوع وغروب افتاب یعنی ازصبح تا غروب ؟ بعد اذان صبح تا قبل اذان شب
baroon84 عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 799 بین طلوع وغروب افتاب یعنی ازصبح تا غروب ؟ قبل از غروب افتاب ساعتش رو نگاه کن با ساعت اذان فرق داره ها
دلیار_سابق مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 2544 بین طلوع وغروب افتاب یعنی ازصبح تا غروب ؟ اره *این کاربری رو زیاد جدی نگیرید... چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره. که یک کدومشونم خودش نیست🦋
baroon84 عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 799 ببین ما یه جایی هم رو دیدیم من متنفر بودم ازش اول اون اومد سمتم یعنی نخ که هیچ طناب داد بعد که ... اشتباه می کنی عزیزم سنت کمه احساساتت زیاده و بهت غلبه داره .
دلیار_سابق مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 2544 حقیقتش من مذهبی ام خیلی ولی به حرام بودن موسیقی اعتقاد ندارم خصوصا اهنگ ها نرمال و مجاز. منظورم ساسی ... حجاب رو تا چه اندازه؟من بی بند و بار نیستمولی خب موهام کمی بیرونارایشم میکنم😭🖐🏻 *این کاربری رو زیاد جدی نگیرید... چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره. که یک کدومشونم خودش نیست🦋
khorshid_ عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 241 ببین ما یه جایی هم رو دیدیم من متنفر بودم ازش اول اون اومد سمتم یعنی نخ که هیچ طناب داد بعد که ... یا خدا این موضوع چقدر شبیه زندگی منه😓
baroon84 عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 799 حجاب رو تا چه اندازه؟من بی بند و بار نیستم ولی خب موهام کمی بیرون ارایشم میکنم😭🖐🏻 موهام بیرون نیست لباس جلف نمی پوشم ارایش خیلی جزیی در حد ریمل کم و یه رژ کم رنگ
دلیار_سابق مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 2544 یا خدا این موضوع چقدر شبیه زندگی منه😓 پس،مثه من درمونده شدی😭🖐🏻 *این کاربری رو زیاد جدی نگیرید... چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره. که یک کدومشونم خودش نیست🦋
دلیار_سابق مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 2544 موهام بیرون نیست لباس جلف نمی پوشم ارایش خیلی جزیی در حد ریمل کم و یه رژ کم رنگ کاش میشد ۴۰ روز خودمو حبس کنم *این کاربری رو زیاد جدی نگیرید... چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره. که یک کدومشونم خودش نیست🦋